Dinu şi Deea Maxer, zece ani de căsnicie! Cum a surprins-o artistul pe soția sa

dinu_si_deea_maxer_3.jpg

Dinu și Deea Maxer urmează să aniverseze 10 ani de căsnicie
Foto Instagram

Dinu și Deea Maxer urmează să aniverseze în curând 10 ani de căsnicie. Cei doi se află la mare, împreună cu Andreas, băiețelul pe care îl au împreună. Cum artiștii se pregătesc să sărbătorească acest eveniment cu totul special, Dinu i-a pregătit soției sale, în avans, o adevărată surpriză! Deea a primit, astfel, un cadou, pe cât de impresionant, tot pe atât de util, de care se va bucura mult timp de acum în colo.

Dinu Maxer și Deea sunt protagoniștii unuia dintre cele mai stabile cupluri ale showbizului românesc, iar acest lucru trebuie aniversat așa cum se cuvine. Cei doi sunt căsătoriți de 10 ani, iar relația lor nu poate merge de acum încolo decât tot înainte! În curând, cei doi artiști vor aniversa evenimentul special, iar pentru a celebra unirea dintre ei, Dinu s-a gândit să o surprindă pe Deea și cu un cadou. 

Dinu și Deea se află în prezent la mare, locul unde artiștii au avut și nunta, iar acest lucru nu poate decât să reprezinte un moment de nostalgie pentru cei doi, mai ales că unirea dintre ei a avut loc în urmă cu 10 ani. Deea încă îşi aminteşte cu drag acele momente unice pe care le-a trăit, iar Dinu Maxer şi-a surprins deja soţia cu ocazia aniversării lor și i-a dăruit o maşină. 

„Îmi aduc aminte nunta noastră de acum 10 luni. A fost aşa.. cu mult vânt, litoralul era aşa cum este acum, în aceste zile. Facem 10 ani de la nuntă în mai puţin de o lună. Îmi vine să plâng. La nuntă, Dinu a venit pe un cal alb. Am primit cadou o maşinuţă. Nu ştiu de ce îi spun maşinuţă, poate se înţelege că e de jucărie... O maşină. Ne bucurăm că l-am luat cu noi la mare şi pe Andreas, ca în fiecare an. Nu prea îl lăsăm la bunici mai mult de o săptămână”, a declarat Deea Maxer, în cadrul unei emisiuni TV. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • S-a dat startul la sezonul estival, aşa că mai mulţi artişti îşi pregătesc bagajele pentru Litoral, unde au prins contracte bănoase în diverse localuri şi staţiuni. Anul acesta, Dinu (42 de ani) şi soţia lui, Deea Maxer (28 de ani), au agenda plină, timp de două luni. Îl vor lua cu ei şi pe micuţul Andreas, care şi-a pregătit un program artistic cu care îi va încânta pe fani.

  • deea maxer dinu maxer cerere in casatorie

    Gest emoţionant al lui Dinu Maxer pentru Deea. Cei doi formează un cuplu de zece ani, iar fostul component al trupei Axxa i-a făcut brunetei o surpriză de proporţii chiar de ziua ei, eveniment care a avut loc în urmă cu doar câteva zile. Artistul a ţinut neapărat să "repare" un lucru pe care a omis să-l facă în trecut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1