De ce se îmbuibă Oana Lis la evenimente? “Au fost zile când nu am avut ce mânca!”

oana-viorel-lis-acum.jpg

oana si viorel lis
Oana și Viorel Lis sunt nelipsiți de la evenimentele mondene
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Nu s-au ferit să recunoasă faptul că au probleme cu banii și că mare parte din venituri se duce pe medicamente și pe utilități. Oana și Viorel Lis au avut și zile de glori, și zile cu neajunsuri, iar blondina vorbește, pe șleau, despre momentele când chiar făcea foamea.

Oana (40 de ani) și Viorel Lis (75 de ani) se pare că au cam ajuns la fundul sacului. Cei doi trăiesc din pensia de fost primar al lui Viorel Lis (în valoare de 3000 de lei) si de abia se ajung cu cheltuielile. ”Eu m-am obișnuit cu ideea că nu prea mai avem bani, au fost zile când nu am avut ce mânca. Lumea zice ca eu vin și mănânc pe la evenimente, dar toți banii se duc pe medicamentele lui Viorel. Am avut acum cheltuieli suplimentare cu facultatea mea de Psihologie. Am început și eu să bag la păcănele. Ultima dată am câștigat 40 lei, bani de cafea. Ce vacanțe?! Nu-mi mai amintesc de când nu am mai ieșit din București, avem un an cred”, ne-a declarat Oana Lis.

12_lis.jpg

oana lis
Oana Lis, la un eveniment cu mâncare

“Am gătit de trei ori în viața mea! Știu măcar cum arată morcovul!”

Oana Lis recunoaște că nu este nici pe departe vreo gospodină. ”Sunt dezastru în bucătărie. Cred că am gătit de trei ori în viața mea și atunci forțată de împrejurări. Nu prea deosebesc sfecla de țelina. Bine măcar că știu cum arată morcovul”, a adăugat Oana.

Citește și:

Ce pensie are Viorel Lis. Soţia lui l-a dat de gol

Ce pătimaș iubea Viorel Lis acum 20 de ani! Imagini de colecţie şi mesaje pentru amantele tinere

Loading...

Citește și

  • oana lis

    De la scandal, la bal! Aşa s-au desfăşurat ostilităţile la ziua de naştere a Oanei Lis, care pe 19 martie a împlinit vârsta de 40 de ani. Soţia lui Viorel Lis a dat mare chef la un restaurant tradiţional românesc, din Capitală, unde şi-a invitat toţi prietenii din showbiz. I-au fost aproape soţul Viorel şi bunica de 91 de ani, din Stoeneşti, Olt, iar show-ul a fost garantat.

  • Au trecut 21 de ani de când Oana (40 ani) l-a cunoscut pe Viorel Lis (75 ani). Amândoi sunt născuți pe 19 martie, dar între ei este o diferență de 35 de ani. Blondina și-a amintit de începuturile relației cu fostul edil al Capitalei, când el era căsătorit cu Tudora Gheorghe care îi dăruise doi copii, un băiat și o fată. Însă Viorel Lis a divorțat la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Oana.