Oana Lis: «L-am dus pe Viorel la păcănele, ca să-l scap de depresie»

12_oana.jpg

Oana și Viorel s-au căsătorit în 2011
Citeste tot despre: 

Viorel Lis (74 de ani) a trecut, în ultimii ani, printr-o serie de probleme de sănătate.

Anul acesta a suferit o operație de colecist, iar în 2017 a avut un atac cerebral, care era să îi fie fatal. Însă medicii, dar și soția lui, Oana, l-au ajutat să se refacă rapid. Vara aceasta, celebrul cuplu a bifat o vacanță la Mamaia, unde cei doi s-au bălăcit ca niște copii. După vacanță,  Lis a revenit și în sala de jocuri, fiind fotografiat de partenera lui de viață în timp ce se concentra să dea din nou lovitura pentru a-și rotunji pensia, de 3.300 de lei.

12_lis.jpg

Viorel se simte cel mai bine la jocurile de noroc

 

“Când viața îți dă lămâi! Măcar să-ți dea cinci!”, a scris nevasta lui. Iar ieri, ea a postat alt mesaj în dreptul unei fotografii cu Viorel, la sala de jocuri: ”Pentru că acasă îl luaseră depresia și gândurile negre, l-am adus pe Vio unde-i place lui, la joacă, pentru că îl înțeleg. E greu pentru un bărbat activ, care a muncit mult la viața lui, e greu să aibă viață de pensionar. Păi nu sunt eu o soție bună și înțelegătoare?”.

Loading...
 
 

Citește și

  • Oana Lis a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă, după ce s-a accidentat la picior și este nevoită să meargă cu ajutorul cârjelor. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit și cum decurge în continuare căsnicia sa, dezvăluind în glumă că a avut primul weekend romantic cu Viorel Lis, în 20 de ani.

  • viorel lis

    Viorel Lis (74 de ani) are o mare pasiune, jocurile de noroc, fiind surprins, adesea, de fotoreporterii Click!, în timp ce se se bucura de micile câștiguri, ajunse uneori și la peste 1.000 de lei. Nici măcar problemele de sănătate nu îl țin departe de aparatele de joc. Click! vi-l prezintă într-un moment de maximă concentrare, poza lui de pe Facebook aducându-i zeci de like-uri.