De ce nu vrea Andreea Marin s-o arate pe fiica ei, Violeta

violeta-banica.jpg

violeta banica cu spatele
Andreea Marin își arată fiica pe rețelele sociale mai mult cu spatele
foto: arhivă personală/Instagram

Andreea Marin se pregătește să sărbătorească ziua de naștere a Violetei, fiica ei din căsnicia cu Ștefan Bănică. Dacă în primii ani după ce a devenit mamă, Andreea era foarte generoasă cu pictorialele de familie, cu timpul, vedeta a început să evite să-și expună fiica în public.

Cel mai adesea, fosta Zână a surprizelor a postat imagini cu Violeta din spate sau din profil. Așa s-a întâmplat și în urmă cu câteva zile, când Andreea s-a lăudat cu fiica și cu nepoata ei pe rețelele sociale. Vedeta le-a fotografiat pe cele două la un raion de cosmeticale. Dacă fiica surorii ei apărea cu fața, pe Violeta Andreea a surprins-o cel mult din profil, ceea ce a trezit nedumerire în rândul fanilor ei virtuali.

Andreea o pozează pe Violeta mai mult cu spatele

”Ne-o arăți numai cu spatele pe Violeta?”, a întrebat-o cineva în comentariile de la postarea de pe Instagram. Răspunsul Andreei nu s-a lăsat mult așteptat, vedeta explicând că vrea să-și lase fiica să aleagă momentul în care se va afișa pe Facebook sau Instagram. Dacă te gândești mai profund, vei înțelege de ce e mai bine să o protejez, până la vârsta când va decide ea însăși ce își dorește pentru sine”, a răspuns fosta Zână a suprizelor.

andreea-marin-fiica-nepotica.jpg

Violeta, fiica Andreei Marin, și verișoara sa, împreună într-un magazin de cosmetice
Foto Instagram

 

Chiar dacă unii au aplaudat decizia Andreei, alții au remarcat că vedeta judecă cu dublă măsură, lăsând la vedere chipul nepoatei ei. ”Așa e mai bine, copiii trebuie să decidă ei când vor crește. Bravo, felicitări pentru tot!”, ”Înțeleg... dar atunci trebuia să îți protejezi și nepoțica”, i-au răspuns prietenii virtuali.

Paparazzii Click! le-au surprins recent pe Andreea și pe Violeta la cumpărături, la un magazin cu mâncare și accesorii pentru animale. Înaltă aproape cât mama ei, Violeta seamănă leit cu tatăl ei, Ștefan Bănică.

andreea-marin-fiica-violeta_2.jpg

Violeta este o adevărată domnişoară
foto: MIhai Ionescu

 

Citește și:

Ce mare a crescut fiica Andreei Marin! E aproape cât mama ei

Vedetele care au suferit în dragoste. Soții lor și-au tras amante

Loading...
 
 

Citește și

  • Andreea Marin a ajuns în urmă cu aproximativ o lună pe mâna medicilor, pentru a rezolva o problemă de sănătate cu care vedeta se confrunta de ceva vreme. După ce a acuzat dureri în zona coloanei, doctorii au decis că aceasta are nevoie de o intervenție chirurgicală. Starea de sănătate a prezentatoarei TV este în prezent una bună, Andreea urmând un program strict în vederea recuperării postoperatorii.

  • andreea marin violeta

    Rare sunt ocaziile în care Andreea Marin ne dă voie să intrăm în intimitatea vieții ei de familie. Vedeta a hotărât să nu arate prea multe imagini cu fiica ei, lăsând-o pe aceasta din urmă să-și construiască singură imaginea publică atunci când va fi cazul. Recent, Andreea a lăsat puțin garda jos și a dezvăluit care este marea pasiune a Violetei.