Ce mare a crescut fiica Andreei Marin! E aproape cât mama ei

andreea-marin-violeta-mica.jpg

andreea marin si fiica ei violeta
Andreea Marin şi fiica ei Violeta, într-una din rarele imagini împreună
foto: arhiva proprie/Facebook

Andreea Marin a fost întotdeauna discretă în ceea ce o priveşte pe Violeta, fiica pe care o are din căsătoria cu Ştefan Bănică. Recent însă vedeta a făcut publică o fotografie cu fiica ei, din care se vede ce mult a crescut aceasta din urmă. Violeta aproape a ajuns-o pe mama ei în înălţime.

Andreea Marin are o relaţie specială cu fiica ei din căsnicia cu Ştefan Bănică. Violeta a convins-o pe fosta Zâna a surprizelor să apeleze la ajutorul unui psiholog după divorţul de tatăl ei, în 2013, pentru a depăşi un episod de depresie accentuată, şi a ajutat-o să facă pasul decisiv în desparţirea de cel de-al treilea soţ, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk.

Violeta va împlini în curând 11 ani, dar arată deja ca o tânăra domnişoară. Cel puţin aşa reiese dintr-o imagine publicată de mama ei pe pagina personală de Facebook. Subţire, înaltă, cu părul brunet şi lung, puştoaica îi va face cu siguranţă concurenţă Andreei la evenimentele mondene, când vedeta se va hotărî s-o scoată în lume.

andreea-marin-violeta.jpg

 se joaca cu fiica ei violeta
Andreea Marin şi Violita, fiica ei în vârstă de aproape 11 ani
foto: arhiva proprie/Facebook

 

Deocamdată este vorba numai despre o hârjoneală alături de câinele familiei în curtea vilei din Pipera a Andreei.

“Ziua poate fi mai frumoasă şi plină de energie dacă are şi o porţie de joacă: noi, fetele, am ales să-l provocăm pe Rocky, e încântat să alerge după rățușca de plastic, jucăria lui preferată, și când o prinde, tare greu o mai recuperăm. O zi veselă să aveți și voi!”, a scris Andreea în dreptul imaginii de pe Facebook.

Andreea Marin s-a chinuit mult să devină mamă

Andreea Marin s-a luptat mult să devină mamă. După mai multe sarcini cu probleme, ea a născut-o pe fiica ei în 2007, pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta i-a dat fetiței numele mamei ei, în amintirea celei pe care a pierdut-o când avea 9 ani.

 

Ce o aşteaptă pe Andreea Marin după anunţul divorţului? "Va fi un copil!"

«Tuncay se simte vinovat pentru divorțul de Andreea Marin!»

Loading...

Citește și