Ce domnişoară superbă a devenit fiica Andreei Marin! E leită Ştefan Bănică!

12-13-vedete-1.jpg

Andreea Marin a făcut parada modei pe stradă, la o lună de la intervenţia chirurgicală
Foto: Blitz

S-a recuperat bine după operaţia suferită luna trecută la coloană. Andreea Marin este o femeie activă, aşa că deja a revenit la programul de odinioară. Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, la un magazin cu hrană pentru animăluţe, ea având acasă căţei şi pisici. Nu a fost singură, ci însoţită de unica sa fiică, Violeta, care îi seamănă leit tatălui, Ştefan Bănică. De la mamă a moştenit însă dragostea pentru hainele elegante.

Săptămâna viitoare, Andreea Marin împlineşte vârsta de 44 de ani. Ea a suferit două operaţii la coloană, iar cea mai recentă a avut loc luna trecută, la clinica cunoscutului medic Dragoş Zamfirescu. ”Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea şi îmi îngreuna viaţa, aşa că de acum... voi zbura?”, se întreba Andreea Marin pe reţelele sociale, imediat după externare.

12-13-vedete-2.jpg

Violeta, fiica Andreei, împlineşte sâmbătă 11 ani
Foto: Blitz

Imaginile surprinse de fotoreporterii Click! care o au ca protagonistă par să îi dea dreptate.  ”Zâna” nu zboară, dar are pas vioi, aşa că de Revelion ar putea încerca şi un tango, sub vâsc, cu iubitul ei ambasador, Adrian Brâncoveanu. Până atunci, îşi antrenează paşii prin oraş la cumpărături. Zilele trecute, Andreea şi Violeta, fiica pe care o are din căsnicia cu Ştefan Bănică Jr, au ieşit la cumpărături.

12-13-vedete-img_4243.jpg

Andreea s-a urcat în maşina ei de lux
Foto: Blitz

Având foarte multe animăluţe, acasă, hrana se termină destul de repede, motiv pentru care ele au dat o fugă până la magazinul specializat în mâncare pentru căţeii, pisicuţele, veveriţele, peştişorii şi vrăbiuţele lor, pe scurt, o adevărată grădină zoo! La cât de elegantă este ”Zâna”, am putea spune că s-a pregătit mai degrabă pentru un eveniment monden sau pentru operă, nicidecum pentru o partidă de shopping. Super şarmantă, ea a făcut parada modei, fiind îmbrăcată într-un pardesiu din lână, accesorizat cu blăniţă pe umeri, helancă, pantaloni, mănuşi şi încălţări bej închis. Pălăria şic completează vestimentaţia Andreei, pe care stiliştii ar nota-o cu zece plus.

andreea-marin-fiica-violeta_2.jpg

Violeta este o adevărată domnişoară
foto: Blitz

Violeta, fiica ei, este acum o adevărată domnişoară. Sâmbătă, păpuşica cu ochii de un albastru ca cerul împlineşte 11 ani şi deja a ajuns-o pe celebra ei mamă la înălţime, moştenind de la Andreea inclusiv pasiunea pentru matematică şi pentru informatică. Andreea nu are decât să fie mândră că are o moştenitoare atât de frumoasă şi deşteaptă, dar şi că îi va fi un mare ajutor atunci când va creşte. 

stefan-banica-jr.jpg

Ştefan Bănică Jr. are de ce să fie şi el mândru de fiica sa, care îi seamănă perfect

Operată de două ori în decurs de 6 ani!

Primele probleme la nivelul coloanei au apărut în 2010. Până acum, Andreea Marin a suferit două intervenții chirurgicale, iar ultima dintre ele a avut loc în noiembrie 2018, la clinica din România. Prima intervenție a avut loc în primăvara lui 2012. Atunci, vedeta a ales ca operația să se desfășoare într-o clinică privată din Istanbul. ”Zâna” și-a revenit rapid de fiecare dată, cu tratament medicamentos și cu fizioterapie. Mai mult, a mers la sala de sport și și-a cumpărat o bicicletă, cu care face ture zilnic, vara, în jurul vilei din Pipera. 

 

Citește și:

De ce nu vrea Andreea Marin s-o arate pe fiica ei, Violeta

Vedetele care au suferit în dragoste. Soții lor și-au tras amante

Loading...