Decizie-șoc la «Asia Express»! După ce Cosmin Seleși s-a accidentat, Șerban Copoț a fost scos din competiție

serban-copot-a-parasit-asia-express.jpg

Șerban Copoț și Cosmin Seleși s-au întors în România, după accidentarea la picior la prezentatorului emsiunii „Te cunosc de undeva”
Foto: Captură Antena 1

Ghinion pentru echipa formată din Șerban Copoț și Cosmin Seleși! După accidentarea prezentatorului de la „Te cunosc de undeva”, soldată cu imposibilitatea de a mai continua participarea în competiție, Șerban a fost și el trimis acasă, din lipsă de partener.

Începe o nouă etapă pentru participanții „Asia Express”! După provocările întâlnite în Sri Lanka, concurenții au ajuns într-un final în India, însă nu toți vor putea să se bucure de peisajele, cultura și îndeletnicirile culinare ale hindușilor. Șerban Copoț a ieșit din cursa pentru marele premiu după ce a rămas fără partener, în urma accidentării la picior a lui Cosmin Seleși în timpul unei probe pentru imunitate. Ambii au părăsit show-ul și s-au întors acasă la familie și prieteni.

Șerban Copoț a fost trimis acasă, după accidentarea lui Cosmin Seleși, partenerul lui de echipă

Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a avut nevoie rapid de îngrijiri medicale după ce a început să simtă o durere acută în zona genunchiului, care s-a dovedit a fi ceva mai complicat decât un cârcel, așa cum a crezut Cosmin inițial. Acesta a trebuit să renunțe la probă și să fie transportat la spital pentru investigații.

Deși Șerban s-a descurcat de minune în timpul celorlalte probe, chiar dacă nu a mai avut partener, și a ajuns chiar în fața celorlalte echipe, deși a fost nevoit să care în spate ambele rucsacuri: al lui și al lui Cosmin, medicii au decis că Seleși nu mai poate continua participarea sa în competiție și s-a întors în România, motiv pentru care și Șerban i-a urmat traseul, imediat cum a ajuns în India.

serban-copot-asia-express1.jpg

Șerban și-a luat rămas-bun de la ceilalți concurenți
Foto: Antena 1

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, a anunțat în ediția de duminică, 3 martie, că, având în vedere că Șerban nu mai are partener, este nevoit să renunțe la competiție și să se întoarcă acasă. Vestea l-a șocat atât pe el, cât și pe ceilalți concurenți, cărora le-a părut rău de plecarea unuia dintre cei mai puternici și abili participanți ai show-ului. 

„Am vești proaste. Din păcate, nu toți concurenții vor putea vedea India. Am făcut tot ce am putut pentru ca partenerul tău, Cosmin Seleși, să rămână la Asia Express. Din păcate, el trebuie să plece acasă, motiv pentru care și drumul tău în concurs se oprește aici”, a anunțat Gina Pistol.

„Mă întorc la familie, imi este foarte dor de copii, imi este foarte dor de soție, de prieteni, dar parcă aș mai sta. Această competiție te ține aici, chiar dacă este greu, își dorești să continui. Îmi pare rău că trebuie să ies așa, sunt dezamăgit că ies astfel din joc”, a fost reacția lui Șerban, care și-a îmbrățișat colegii înainte de plecare. „Erau niște concurenți foarte puternici și nu meritau soarta asta”, au comentat CRBL și Oase. 

Întrebarea este, însă, ce rol va avea George Vintilă la „Asia Express”, după ce i-a fost anunțată participarea, deoarece inițial s-a crezut că acesta va fi noul partener al lui Șerban. 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1