Daniela, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, declarații în premieră. Cum a cucerit-o Faimosul pe tânăra care îl face tătic

culita-sterp-iubita-daniela.jpg

Culiță Sterp și Daniela vor deveni părinți
foto: Instagram

Declarat cel mai frumos concurent din istoria Survivor România, Culiță Sterp, și-a făcut fanele să suspine îndelung atunci când a anunțat că are o iubită însărcinată care-l așteaptă acasă. Femeia care a reușit să-l cumințească pe Culiță este Daniela Iliescu, o prietenă din copilărie a faimosului. Daniela Iliescu este însărcinată în patru luni și va aduce pe lume o fetiță, în luna iunie.

„Mă simt foarte bine, chiar dacă Culiță e plecat, mie îmi merge bine. Am fost săptămâna trecută la control și totul e în regulă. Culiță o să fie de față când se naște fetița, eu nasc în iunie”, a declarat tânăra, în premieră la emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Chiar dacă este însărcinată, Daniela nu s-a opus plecării iubitului ei la Survivor România, ba dimpotrivă, chiar l-a încurajarat. „De când mi-a zis prima dată că pleacă la Survivor, atunci pe loc i-am spus să meargă. M-am pus în locul lui, și eu aș fi acceptat dacă aveam așa propunere. L-am încurajat fără să mă gândesc la mine. Nu a fost simplu când a plecat. Dar eu sunt obișnuită cu schimbarile și eu am stat departe de familie mult timp. Era șansa lui unică în viață. Mi-a fost greu în primele două nopți, când am ajuns acasă era gol, ceva lipsea de acolo. Noaptea mi-era greu, el îmi dădea mesaje și noaptea”, a mai spus Daniela.

culita-sterp-iubita-daniela1.jpg

Culiță și Daniela vor avea o fetiță
foto: Instagram

Daniel, iubita lui Culiță Sterp: "Ne-am cunoscut la liceu, sunt deja 13 ani de când ne știm"

Daniela și Culiță se cunosc de 13 ani, din clasa a 9-a de liceu, însă povestea lor de dragoste s-a înfiripat abia anul trecut, când tânăra tocmai se despărțise de fostul ei iubit. Pentru Daniela, Culiță a renunțat la toate femeile care roiau în jurul lui. „Ne-am cunoscut la liceu, sunt deja 13 ani de când ne știm. Ne-am cunoscut în clasa a 9-a. Ne-am înțeles foarte bine, eram prieteni. Culiță chiar dacă a devenit vedetă, mereu când venea acasă ne întâlneam. Eu am stat mult în SUA, nu ne-am mai văzut, dar am păstrat legătura. Eu am revenit în țară pe la începutul lui 2018. Anul trecut, când ne-am întâlnit, mă despărțisem de fostul iubit, voiam sa fiu singură în 2020. Nu voiam o relație. O săptămână a venit seară de seară după mine. Eu, sincer, nu am luat în serios avansurile lui, mă gândeam că nu o să dureze. Au trecut lunile și mi-am dat seama că s-a maturizat. Mi-a zis că a umblat cu multe femei, dar mereu spunea că își dorește familie și copii. Am decis că trebuie să-mi asum că sunt într-o relație cu un bărbat frumos. Pentru mine e cel mai frumos”, a adăugat tânăra, la aceeași emisiune.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Survivor 2021. Carmen de la Sălciua, femeia care stă între Culiță Sterp și Jador. Cu primul s-a măritat, cu cel de-al doilea s-a sărutat

Exclusiv! Ce meserie avea Culiță Sterp de la "Survivor", înainte să devină celebru: «Am moșit peste 1000 de oi»

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Survivor România 2021 se anunță o competiție spectaculoasă, ținând cont de numele pe care le vedem pe lista concurenților. Kanal D a anunțat azi încă 3 vedete care se vor lupta în show-ul care se va filma în Republica Dominicană. Lista "Faimoșilor" este completă.

  • Ajuns la cel de-al doilea sezon, „Survivor România”, unul dintre cele mai intense reality al momentului, se pregătește să își trimită în „arenă” luptătorii, în jungla din Republica Dominicană. 12 Faimoși și 12 Războinici se vor lupta într-o competiție ce forțează toate limitele. Rezistența fizică și psihică, pregătirea sportivă, abilitatea de a se integra în echipă, puterea de adaptare la condiții dintre cele mai neprielnice, departe de confortul de acasă și de cei dragi, toate acestea îi vor duce pe concurenți cât mai departe în competiție.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1