Dani Oţil, Revelion exotic în Mexic cu iubita «Miss Funduleţ»

dani_otil.jpg

dani otil gabriela prisacariu
Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu, pe plajă în Mexic
Foto: arhivă personală

Dani Oţil şi iubita lui Gabriela Prisacariu au început anul într-un cadru de vis. Cei doi se află în Mexic, unde au petrecut Revelionul şi au rămas în continuare în vacanţă. «Miss Funduleţ», aşa cum este cunoscută blonda în showbiz, a făcut parada costumelor de baie pe plajele însorite, arătând că porecla nu i-a fost pusă deloc întâmplător.

"Miss Funduleţ", aşa cum este alintată Gabriela, model de succes, nu este la fel de secretoasă cu viaţa ei privată precum celebrul iubit, prezentatorul de la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Blondina, care în 2015 a câştigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” de la Kanal D, îşi ţine la curent fanii cu tot ceea ce face.

gabriela_prisacariu.jpg

gabriela prisacariu miss fundulet
Gabriela Prisacariu
Foto: arhivă personală

Chiar dacă în mare parte fotografiile pe care le arată sunt cu ea, Gabriela şi-a bucurat fanii şi cu imagini alături de Dani Oţil. cei doi au petrecut sărbătorile pe tărâm american, iar Anul Nou i-a prins pe plajă în Mexic, unde s-au şi fotografiat de altfel încântaţi de peisaj. 

revelion_dani_otil.jpg

revelion dani otil gabriela prisacariu
Dani Oţil şi Gabriela Prisacariu, în Mexic
Foto: arhivă personală

Cine este Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oţil  

Tânăra iubită a lui Dani Oţil are 26 de ani, a absolvit Dreptul, așa că putem spune că e și frumoasă, și deșteaptă. Iar dacă ținem cont că rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, atunci am putea spune că Gabriela este o partidă excelentă pentru Dani Oțil, care și el și-a schimbat viața în bine datorită sportului. În plus cei doi par să aibă pasiuni comune. Nu de puţine ori, Gabriela a fostconvinsă să urce în maşina de raliu a matinalului de la Antena 1. 

 

 

Citeşte şi:

 

Ce tandru e Dani Oţil cu iubita fotomodel. "Miss Funduleţ

«Miss Funduleț» i-a purtat noroc lui Dani Oțil la raliu

 

Loading...

Citește și

  • iubita dani otil

    Relația-bombă a finalului de an este, de departe, cea formată din Dani Oțil și superba Gabriela Prisăcariu, topmodel faimos, al cărei trup poate intimida orice "Miss Fitness". Ei i se spune însă "Miss Funduleț", iar dacă privim pozele înțelegem de ce.

  • Dani Oțil se tot mândrește de ceva vreme cu iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 26 de ani, care a fost supranumită „Miss Funduleț”, având în vedere statulul său de „vedetă de podium”, combinat cu posteriorul care expus în costum de baie reușește să întoarcă multe priviri. În vacanță nu a mai mizat pe atuul acesta însă, ci și-a pus „la bătaie” decolteul, pozând fără sutien. Iată imaginile!

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1