Dani Oțil a împlinit 40 de ani. Loredana și Ștefan Bănică i-au cântat la petrecere

dani-otil-aniversare.jpg

dani otil cu tortul de 40 de ani
Dani Oțil a împlinit 40 de ani
foto: arhiva personală/Instagram

Dani Oțil a schimbat prefixul luni, 24 august. Matinalul de la Antena 1 a împlinit 40 de ani și a petrecut alături de colegii și prietenii lui la restaurantul cu grădină pe care îl conduce de ceva timp. Dani Oțil a fost copleșit cu surprize, iar printre cei care i-au cântat s-au numărat Loredana și Ștefan Bănică.

Iubita lui Dani Oțil, modelul Gabriela Prisăcariu, a fost cea care a documentat întreaga petrecere de 40 de ani a matinalului de la Antena 1, pe contul ei de Instagram.

S-a cântat, s-a dansat, iar sărbătoritul a fost sufletul petrecerii. Printre invitați s-au numărat colega lui Dani de la "Neatza cu Răzvan și Dani", Ramona Olaru, dar și iubitul ei Cuza, de la "Noaptea târziu", Raluka, Loredana și Ștefan Bănică, care i-au făcut dedicații muzicale cu tâlc.

loredana-dani-otil.png

loredana danseaza cu dani otil
Loredana l-a invitat pe Dani Oțil la dans de ziua lui
foto: arhiva personală/Instagram

 

loredana-stefan-banica.png

loredana canta cu stefan banica
La un moment dat, Loredana a făcut un duet cu Ștefan Bănică
foto: arhiva personală/Instagram

 

Seara nu s-a putut încheia mai bine decât cu un tort cu artificii și cu prietenii lui Dani care i-au cântat la mulți ani. Vedeta și-a rugat prietenii printr-un mesaj video transmis luni dimineață ca, în loc de cadou, să doneze câțiva lei pentru animalele părăsite din adăposturi.

La 31 august, Dani Oțil și prietenul Răzvan Simion vor reveni pe micile ecrane cu un nou sezon din show-ul "Neatza cu Răzvan și Dani".

Citește și:

Ce tandru e Dani Oţil cu iubita fotomodel. "Miss Funduleţ" radiază de fericire în braţele matinalului

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1