Secretele iubitei lui Dani Oţil: „Să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ»”

02-gabriela-prisacariu.jpg

gabriela prisacariu
Gabriela Prisăcariu trage din greu la sala de sport

Trage zilnic la sala de sport, nu vrea să audă de diete şi îi place mâncarea gustoasă. E vorba de femeia cu care Dani Oţil se iubeşte de câteva săptămâni. Gabriela Prisăcariu este o superbă blondină cu ochi albaştri, de 26 de ani şi 1,80 m înălţime. De unde şi-a atras porecla de „Miss Funduleţ” şi care sunt secretele trupului ei fără cusur a dezvăluit chiar ea, pentru Click!.

Formează cel mai nou cuplu din showbiz, le stă bine când apar împreună îmbrăcaţi în haine sport, dar, cu siguranţă, i-ar prinde şi mai bine hainele de miri. Nu ştim dacă Dani Oţil (38 de ani) şi Gabriela Prisăcariu (26 de ani), iubita lui mai tânără cu 12 ani, au gânduri atât de înalte, dar ar putea fi nunta anului 2019. Lumea showbizului a explodat când povestea lor de dragoste a fost devoalată. 

 

Îndrăgostiţi ca doi porumbei, şi-au dat de gol relaţia când au postat fotografii din vacanţa lor în Peru, la început de an. Pe Dani Oţil îl ştie toată ţara, iar Gabriela nu e nici ea vreo anonimă.

 

Frumoasa blondină, absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D). Are un trup fără cusur, umeri drepţi, picioare lungi şi un fund bombat de braziliancă, pentru care alte femei trebuie să recurgă la operaţii.

 

În exclusivitate pentru Click!, fata singură la părinţi, răsfăţată de mama cu mâncare gătită în casă, a vorbit despre sport, alimentaţie şi un mod de viaţă sănătos.

 

„Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.

 

Tânăra nu pierde vremea la masaj şi la alte tratamente „minune” şi nici nu are cântar acasă. „Nu mă cântăresc pentru că îmi dau seama după pantaloni dacă m-am îngrăşat. Cred că am vreo 58 de kilograme şi înălţimea de 1,80 m”, a mai adăugat iubita lui Dani Oţil, pentru Click!.

Dani Oţil, relaţie de şase ani cu Mihaela Rădulescu

dani otil viata prieteni concediu

 

Au format cel mai exploziv cuplu la momentul respectiv şi au ţinut primele pagini ale ziarelor. 

Dani Oţil (38 de ani) s-a iubit vreme de aproape 6 ani cu Mihaela Rădulescu (49 de ani). La un moment dat însă, diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul, iar cei doi s-au despărţit în 2014. Nu cu scandal, ci din contră, cu părere de rău. 

„Există viaţă după Mihaela Rădulescu. Vorbesc cu ea şi avem glumele noastre amuzante. Mi-am făcut un obicei şi când vorbim, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din următorii doi ani de după relaţie. La un moment dat, mă simţeam o unealtă, o ustensilă. Eu eram un băiat de la Reşiţa, noi am avut multe episoade ciudate… Eu am iubit doar de două ori în viaţă. Nici până la ea nu am prea iubit. Am avut două relaţii, de 7 ani, toată viaţa, atât am reuşit. Iubesc rarisim, nu ţin de mână în oraş decât uneori, nu merg la film cu fete, nu iau cina cu fete niciodată, decât dacă îţi dau şi cheia de acasă, ceea ce e foarte greu”, a povestit Dani la Antena 1.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1