Cum a trecut Nicoleta Nucă pe lângă moarte!

Citeste tot despre: 

Fosta concurentă de la “X Factor” şi “The Four”, showurile de la Antena 1 de care nu mai vrea să audă, a ieşit marţi seara la film cu prietenele. Nicoleta Nucă ne-a povestit că mai degrabă ar participa la reality-showuri decât să meargă la concursuri musicale, mai ales că a trecut şi printr-o experienţă neplăcută dar care s-a terminat cu bine.

Fermecătoarea interpretă Nicoleta Nucă (24 de ani) a mers marţi seara cu prietenele la avanpremiera filmului “O simplă favoare” şi am profitat de situaţie ca să aflăm mai multe despre experienţele prin care a trecut şi de relaţiile de prietenie avute până acum. Am aflat că nu-şi mai doreşte concursuri muzicale, însă este o sportivă şi ar vrea să apară în reality-showuri, gen “Exatlon” sau “Ultimul trib”, chiar dacă acestea au început deja.

“Nu cred că se mai face sezonul doi din “The Four”, sper să nu se mai facă, pentru că, după părerea mea, nu e o emisiune pentru România. Formatul ăsta e mult prea străin pentru poporul român. N-aş fi revenit în sezonul 2 dacă se mai făcea. A fost o experienţă pe care am trăit-o déjà şi nu mai vreau, la fel ca şi experienţa “X Factor”, pentru că mie nu-mi place să reâncălzesc ciorba. Repectiv, lucrurile trăite o dată nu-mi mai plac. A fost o experienţă din care am învăţat ceva şi atât. În rest sunt bine, acum lucrez la o piesă cu echipa lui Marius Moga, filmez şi un videoclip în 0curând. Aş participa la un reality show, aş fi interesată de genul de emisiuni de supravieţuire. Acum acest gen de emisiuni au început deja, însă voi vedea pentru anul viitor ce voi face”, ne-a povestit solista în exclusivitate. Şi pentru că în filmul la care intra era o poveste despre prietenia dintre fete, Nicoleta ne-a povestit despre o situaţie în care se afla împreună cu o prietenă şi au avut parte de un accident, o întâmplare neplăcută din care a scăpat cu viaţă.

Nicoleta Nucă a văzut moartea cu ochii

“Mi s-a întâmplat să supravieţuiesc chiar iarna asta după un accident suferit în zona Braşovului. Deşi merg cu echipa mea, de data aceea eram cu o prietenă. Maşina noastră a făcut pană destul de urâtă, pană  dublă, era iarna. Am rămas blocate pe marginea drumului. Am avut ghinionul să nimerim într-o curbă foarte strâmtă, să vină un şofer care pe contrasens şi a făcut curbă foarte largă crezând că e unicul şofer de pe drumul ăla. Eu având o maşinuţă mai mică, am dat în dreapta, era intuneric fără stâlpi de lumină şi am intrat cu roţile în şanţ, iar două din lateral s-au tăiat şi am făcut pană Am stat 6 ore până mi-au trimis altă maşină, era frig, norocul meu a fost că alimentasem înainte şi am stat pe încălzire până am fost luate de acolo”, ne-a povestit interpreta.

fb_img_1536696615845.jpg

Fermecătoarea interpretă Nicoleta Nucă (24 de ani) a mers marţi seara cu prietenele la avanpremiera filmului “O simplă favoare”
Fermecătoarea interpretă Nicoleta Nucă (24 de ani) a mers marţi seara cu prietenele la avanpremiera filmului “O simplă favoare”

 

Ce film a văzut Nicoleta Nucă?

Bazat pe un roman al scriitoarei Darcey Bell, „A Simple Favor” (2018) urmărește povestea lui Stephanie, o vloggeriță care încearcă să descopere adevărul din spatele dispariției bizare a celei mai bune prietene. Stephanie Ward (Anna Kendrick) mamă și vloggeriță, este cea mai bună prietenă cu fermecătoarea Emily Nelson (Blake Lively, ex “Gossip Girl”), o casnică care are o preferință aparte pentru costume personalizate și martini. Într-o zi, Emily o roagă pe Stephanie să-i ia fiul de la școală, însă aceasta dispare în mod misterios, iar după zile de căutări, este găsită în cele din urmă moartă.

Încercând să dezlege misterul morții ei, Stephanie începe să sape mai adânc în secretele lui Emily, ajungând să se întrebe cât de bine o cunoștea pe cea mai bună prietenă a ei. În căutarea adevărului i se alătură Sean, soțul lui Emily, alături de care traversează o poveste plină de trădări și răsturnări de situție. “A Simple Favor” (2018) este un thriller plin de rătăciri și trădări, secrete și revelații, dragoste și loialitate, crimă și răzbunare. Filmul este adus în România de Vertical Entertainment şi va intra în cinematografe din 14 septembrie. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Nicoleta Nucă (24 de ani) este o adevărată bombă sexy! Artista de peste Prut, care a devenit cunoscută în 2015, când a participat la concursul “X-Factor”, de la Antena 1, s-a mândrit vara aceasta cu trupul său de felină, dar şi cu silicoanele pe care şi le-a pus anul trecut, la o clinică din Turcia.

  • nicoleta nuca operatii estetice

    Nicoleta Nucă a apărut "tunată" la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani" de la Antena 1 de marţi dimineaţă şi toată lumea a putut observa că artista are un bust impersionant. Cântăreaţa nu a vrut, însă, să epateze şi să poarte vreo rochie cu decolteu adânc, şi a încercat să mute atenţia spre picioare punând accent pe ţinuta mini.