Cel mai mare complex al Nicoletei Nucă. Uite cum încearcă să scape de el!

nucamare7678.jpg

Nicoleta Nucă a fost finalistă la “X-Factor” în octombrie 2014, când l-a impresionat peste măsură pe juratul Ștefan Bănică. Are peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube la piesa “Nu sunt”, a colaborat cu Inna, Antonia, Carla’s Dreams etc.

La 24 de ani, Nicoleta Nucă are un stil de viață foarte sănătos, face multă mișcare, ţine dietă și atenție la nutriție. Dar are şi ea mici defecte, pe care încearcă să le rezolve cu ajutorul specialiştilor.

"Fac sport de peste 10 ani, nu mai mănânc carne de un an și necesarul de proteine îl iau din legume și pește. Încerc mereu să am grijă de mine, pentru că dacă eu nu o fac, alții nici atat. De 3-4 ori pe săptămână merg la sală, fac masaje, mănânc corect și din când în când îmi fac și unele pofte culinare. Este foarte important să ne simțim bine în pielea noastră, pentru că altfel, dacă suntem inhibați și nu ne place ceva la noi, ceilalți din jurul nostru imediat simt acest lucru și ne tratează ca atare, adică așa cum ne simțim în interior", spune Nicoleta Nucă, al cărei videoclip recent, "Ai uitat cine ești", a strâns pe YouTube aproape 7 milioane de vizualizări în trei luni.

28461089_10155463610500669_136612140_o.jpg

Nicoleta Nuca, tratament, complexe, ce defecte au vedetele, grasime abdomen, proceduri, solista
Nicoleta Nucă a început deja procedurile

Frumoasa brunetă are însă un complex de care încearcă să scape cu proceduri moderne.

Pentru că nu reușește să dea jos o porțiune de grăsime localizată în jurul buricului, Nicoleta Nucă apelează la ajutorul specialiștilor unui centru de remodelare corporală și înfrumusețare din Cartierul Francez. Aceștia i-au gândit un set complet de proceduri pentru tonifiere, fermitate și sculptare, precum crioradiofrecvență și masaj transdermic. Cu o durată de 30 de minute, crioradiofrecvența topește instant, prin căldură transmisă grăsimea întărită din celulele grase și îmbunătățește imediat aspectul pielii. Această terapie este numită și procedura "fierului de călcat". Masajul transdermic este un masaj mai puternic și cu un randament mai mare decât masajul manual. Se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv cu role, pe baza unei presiuni negative de sucțiune și pe costum special tip "dres". Nu este dureros și realizează o mobilizare a celulelor grase, un drenaj specific și o "așezare" armonioasă a tegumentului. Ambele proceduri sunt realizate cu ajutorul aparatului revoluționar de frumusețe, Sculptor.


 "Nicoleta este tânără, foarte activă, mănâncă sănătos și are un sistem imunitar bun. Pentru a obține cât mai repede rezultatele spectaculoase pe care și le dorește pentru fizicul său, este foarte bine ca și-a făcut abonament personalizat la centrul nostru de remodelare corporală. Cu ajutorul unor echipamente speciale, am analizat excesul de grăsime, de apă, necesarul caloric zilnic sau gradul celulitei și i-am personalizat Nicoletei un pachet de terepii speciale nevoilor ei. Pentru că sportul nu reușește singur să elimine grăsimea de pe anumite zone de pe trup, iar aceste terapii chiar funcționează dacă sunt făcute așa cum trebuie", a arătat Aurelia Teodorescu, coordonatoarea echipei de specialiști a centrului de remodelare corporală și înfrumusețare din Cartierul Francez.

Loading...

Citește și

  • S-a făcut remarcată la „X Factor”, în 2014, apoi uşile succesului i s-au deschis larg. Acum este mereu prezentă în topurile muzicale, a participat şi la emisiunea „Te cunosc de undeva” (Antena 1), iar recent şi-a făcut câteva transformări de ordin estetic, în Turcia. Nicoleta Nucă (23 de ani) ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, despre operaţii, iubire, bărbatul ideal şi dorinţe secrete.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1