Când începe sezonul 8 X Factor. Schimbări în formatul emisiunii

jurati_x_factor.jpg

jurati x factor
Jurații X Factor intră în pâine din 26 august
Foto: Antena 1

În noua formulă, alături de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin ca ”antrenori” ai concurenților, jurații ”X Factor” au avut parte de o mulțime de emoții și surprize la audițiile ”X Factor”.

”. Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams au fost răsfățați aproape zilnic cu mici cadouri primite din public sau chiar din partea concurenților veniți la audițiile ”X Factor”. Adevăratele surprize au fost însă vocile noi care i-au uluit pe cei patru jurați. ”Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați”, a spus Delia.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” , care începe pe 26 august, de la ora 20.00, la Antena 1,  se anunță plin de surprize! Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, în curând, la Antena 1. 

loading...
Loading...

Citește și

  • delia x+factor

    A trecut o primă săptămână de filmări la noul sezon X-Factor, emisiunea de talente de la Antena 1, iar Delia e mulţumită de cum arată producţia. O parte din merit se pare că o au şi cei doi prezentatori, care ştiu cum să-i facă pe concurenţi să intre pe scenă plini de energie.

  • Delia Matache știe cum să-și surprindă colegii de platou de la iUmor cu ținute cât mai controversate, însă de această dată ei nu au înțeles pe deplin care au fost ideile ei când s-a îmbrăcat așa în una dintre edițiile emisiunii. Aceștia au asemănat-o cu o bomboană de brad din anul 1982. Cu toate replicile amuzante pe care le-a primit, artista nu a părut să fie afectată în niciun fel de remarca oferită de Cheloo, ba chiar s-a simțit amuzată.