Cu ce probleme se confruntă Adelina Pestrițu cu o zi înainte de nuntă. Starea fiicei ei a alarmat-o

casatorie-adelina-virgil-7.jpg

Adelina Pestrițu trece prin momente complicate înainte de nuntă

Sâmbătă, 20 iulie, este ziua cea mare în care Adelina Pestrițu și Vrigil Șteblea petrec alături de prietenii și rudele lor la cununia religioasă și mai apoi la petrecerea de nuntă. Vedeta trece prin momente grele, chiar cu o zi înainte de marele eveniment. Fiica ei a făcut febră, iar Adelina nu mai are liniște de atunci.

Adelina Pestrițu a publicat un mesaj pe blogul ei unde și-a anunțat fanii în legătură cu problemele prin care trece, fix cu o seară înainte de marele eveniment așteptat de atâtea luni și pentru care s-a pregătit intens.

„Se spune că înaintea nunții se întâmplă tot felul de lucruri, care să te pună în dificultate. Poate că sunt superstiții în care eu refuz să cred, dar bazat pe ceea ce se întâmplă înclin să dau puțin credit acestor teorii. Așa a fost și la noi. N-am fost feriți de situații limită sau de panici. Una dintre ele este în plină desfășurare. O viroză nepoftită și-a făcut apariția în familia noastră și nu a iertat niciun membru. Astfel, eu, Virgil și Zeny suntem răciți și urmăm deja un tratament care sper să ne pună pe picioare până mâine pentru că era fix ce ne “lipsea”. Zeny a trecut și printr-o ușoară febră, am fost cu ea la medic, iar noi prin nopți nedormite și stres”, a povestit vedeta pe blogul ei.


Ce a scris vedeta pe invitațiile de nuntă

Emoţiile Adelinei Pestriţu cresc pe măsură ce se apropie ziua de mâine, atunci când fosta prezentatoare tv se căsătoreşte religios cu Virgil Şteblea, tatăl fetiţei ei. Adelina este în focul pregătirilor şi s-a gândit în amănunt la tot, ajutată de o armată de specialişti. În urmă cu puțin timp vedeta și-a comandat de la Barcelona cele două rochii, iar Zenaidei Maria i-a achiziţionat ţinuta pentru această zi specială din America.

Adelina Pestrițu a trimis invitațiile pentru nuntă, iar fanii și apropiații ei au rămas uimiți când au văzut că pe Adelina nu o va mai chema Pestrițu, ci Șteblea. Acest lucru a fost o surpriză pentru mulți, dat fiind faptul că lumea o cunoaște pe Adelina având numele Pestrițu, mai ales că acesta este și brandul personal.

invitaaatie.jpg

Ce scrie pe invitația de la nunra Adelinei Pestrițu

„Vă facem atenți puțin, C-un eveniment de fiță, Adelina, în buletin, Nu prea va mai fi Pestriță. După doi ani împreună, Cu iubire și-un copil, A venit vremea să-i spună, Un DA sincer lui Virgil”, sunt primele două strofe din poezia-invitație a Adelinei Pestrițu.

Fetiţa Adelinei, ţinută specială la nunta vedetei

Adelina nu s-a ocupat doar de detaliile ei vestimentare, ci şi de cele ale Zenaidei-Maria, în vârstă de aproape 10 luni. Vedeta i-a achiziționat fiicei sale o rochiță chiar din America.  "O să-i comand o rochie de mini-mireasă, tot albă. Evident că va sta şi ea cu noi, ne vom distra împreună. Va rămâne în grija bunicilor şi, chiar dacă şi ele vor avea rochii cu trenă, cu siguranţă vor alerga după micuţa noastră", declara Adelina Pestriţu cu două săptămâni în urmă.   

Adelina Pestrițu va purta două rochii de mireasă

„Rochiile! Vor fi două rochii de mireasă! Da, mi le-am ales deja şi am fost la probă. Este vorba despre un brand internaţional care are reprezentanţa şi aici în România. Rochia de la biserică va fi mai decentă, iar cea de la petrecere mai îndrăzneaţă şi mai preţioasă. Cea de seară le întrece pe toate. Nu vă mai dau detalii pentru că vreau să fie surpriză. Va trebui să îi aleg ţinuta şi micuţei mele Zenaida. După rochia de mireasă, acesta este al doilea moment greu. Trebuie să fie şi ea specială”, ne-a declarat ea.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1