Cum se simte Andreea Bălan după ce a depășit momentul critic

andreea-balan-spital.png

andreea balan la spitalul sanador
Andreea Bălan a născut prin cezariană la Spitalul Sanador, iar în timpul operației a apărut o complicație gravă
foto: captură YouTube

Andreea Bălan se simte mai bine după ce luni, 4 martie, a trecut pe lângă moarte. Artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezarină și a fost resuscitată de urgență. Medicii au reușit s-o stabilizeze abia marți, iar miercuri artista a ieșit de la Terapie Intensivă.

Andreea Bălan a depășit momentul critic după complicațiile apărute luni în timpul operației de cezariană și a ieșit, miercuri, de la Terapie Intensivă. ”Andreea este în salon, cei din familie au făcut cu rândul la spital, n-au lăsat-o singură nicio clipă”, ne-au mărturisit surse din apropierea artistei.

Andreea Bălan a suferit o complicație foarte rar întâlnită în cazul nașterilor prin cezariană și, conform medicilor de la Spitalul Sanador, unde a născut cântăreața, stopul cardio-respirator a fost doar un aspect al problemei. ”Andreea Bălan a fost resuscitată un minut. La șocul cardiac s-a adăugat o problemă de respiraţie și de coagulare, care pune în pericol supravieţuirea. Complicaţia este extrem de rară, una la 80.000 de cazuri, dar mortalitatea este mare. Peste 90% din paciente mor dacă ajung în această situație. Ea se află între cele 10% din femeile care au supravieţuit. Este un accident dramatic, imprevizibil”, a declarat dr. Doru Herghelegiu la ”Sinteza zilei”, de la Antena 3. Herghelegiu, director executiv la Spitalul Sanador, a fost solicitat să intervină în acest caz și și-a ghidat colegii prin telefon. ”M-am mai întâlnit cu două astfel de cazuri în cariera mea, cu mulți ani în urmă, iar deznodământul lor a fost, din păcate, dramatic”, a explicat specialistul.

Medicii au reușit să rezolve problema de coagulare care i-a pus Andreei viața în pericol abia marți, iar miercuri artista a ieșit de la Terapie Intensivă. Soțul Andreei, actorul George Burcea, a fost alături de ea tot timpul. Abia miercuri, după ce medicii l-au asigurat că mama copiilor lui este în afara oricărui pericol, George a plecat de la spital, ca să rezolve toate formalitățile legate de înregistrarea micuței Clara Maria la Starea Civilă.

Tatăl solistei a venit şi el în Bucureşti, îngrijorat de starea fiicei sale. „Am ajuns în Bucureşti, dar nu am ajuns la spital. Soţia mea este în continuare cu Ella, fiica cea mare a Andreei, şi are grijă de ea”, ne-a spus Săndel Bălan.

Andreea Bălan a primit mesaje de încurajare de la fani

Andreea a  primit foarte multe mesaje de încurajare, de dragoste de la fani şi de la prieteni. ”Ne bucurăm că are mult sprijin din partea celor dragi, cei care o iubesc. Ne bucurăm că toată lumea s-a gândit la ea”, ne-au mărturisit sursele citate.

 

Citește și:

Declarațiile tatălui Andreei Bălan după ce fiica lui a făcut stop cardio-respirator

De ce a făcut Andreea Bălan stop cardiac la 34 de ani. Medicii au două explicaţii

Loading...

Citește și