Cum se scuză Andreea Antonescu în povestea cu apelul la 112. Poliția o contrazice

andreea_antonescu_iubit.jpg

andreea antonescu si iubitul ei stefan manolache
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache
Foto: Antena Stars

Intervenție cu surprize pentru polițiștii ieșeni! Andreea Antonescu a sunat în noaptea de miercuri spre joi la 112 și a anunțat că e sechestrată într-un apartament, însă când au ajuns polițiștii la fața locului a negat că ar fi cerut ajutorul autorităților. Cântăreața s-a ales cu o amendă urișă, dar susține că apelul a fost făcut din greșeală, de către un copil invitat la iubitul ei acasă.

4.000 de lei pentru apel nejustificat la 112. Atât a costat-o pe cântăreața Andreea Antonescu povestea cusută cu ață albă de ieri noapte. Puțin după miezul nopții, la numărul unic de urgență s-a primit un apel prin care jumătatea brunet a trupei Andre le cerea oamenilor legii s-o ajute pentru că e sechestrată în casa iubitului de 26 ani, Ștefan Manolache. Când echipajele au ajuns la adresă, artista a explicat, senină, că este o greșeală și că nu ea a efectuat apelul. Polițiștii au văzut că nu este nici o problemă, așa că au plecat, dar nu înainte de a-I apleca amenda prevăzută de lege pentru cei care sună degeaba la numărul unic de urgență.

Click! a încercat ieri, pe tot parcursul zilei, să stea de vorbă cu artista și cu iubitul ei. Nici unul nu a putut fi contactat. În schimb, Andreea a preferat să spună versiunea ei pe Instagram, într-un filmuleț în care apare și iubitul tinerel, stand la un birou.

Ce spune Andreea Antonescu, ce spune Poliția

„Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu iubitul (…) Au venit cu copii în vizită. Iubitul a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Iubitul meu a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat (…). Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă”, a spus cântăreața. Declarațiile ei sunt contrazise de reprezentanții IPJ Iași, care au declarat că nu se pune problema unor voci pe fundal și că apelul a fost făcut ”de o femeie de 37 de ani domiciliată în București”.

andreea-antonescu-stefan-manolache.jpg

andreea antonescu, stefan manolache
Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au avut foarte multe apariții publice

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache par să aibă o relație cu năbădăi, cu multe împăcări și despărțiri-fulger. După trei luni de iubiri, la mijlocul lunii ianuarie, cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu. Oricum, povestea de iubire dintre cântăreață și tânărul ieșean a început brusc, Andreea fiind încă măritată, în acte, cu Traian Spack, cu care are și o fetiță. De altfel, soțul pare să fi avut un cuvânt greu de spus în legătură cu această relație, după cum artista a mărturisit la ProTv, în emisiunea lui Măruță. ”Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație. Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu! În septembrie când am anunţat divorţul la notar nu m-am gândit la toţi paşi prin care se poate realiza separarea. Nu am ştiut de această variantă a divorţului prin neprezentare. Procesul va merge în instanţă”, a spus Andreea în emisiune. ”Niciodată să nu spui niciodată”, a mai adăugat ea când a fost întrebată despre împăcare, iar aceasta s-a produs recent. este și motivul pentru care bruneta se afla miercuri noaptea la Iași, în locuința lui Ștefan.

Andreea Antonescu e căsătorită de 8 ani

După 8 ani de căsătorie, Andreea Antonescu și omul de afaceri Traian Spak au decis să o ia pe drumuri separate. Divorțul este doar o formalitate pentru ei, atâta vreme cât Traian trăiește în America, acolo unde are afacerile, iar Andreea Antonescu s-a mutat definitiv în București. Chiar dacă deocamdată ea și Traian Spak nu au semnat oficial actele de divorț,  au rămas în relații bune. Cei doi se sfătuiesc în continuare cu privire la fetița pe care o au împreună, Sienna, dar și legat de viață lor privată.  Andreea Antonescu a fost prima care s-a afișat cu o nouă relație după ce a anunțat că divorțează.

Citește și:

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache, relație de aproape 5 luni cu nenumărate certuri si despărțiri

EXCLUSIV Andreea Antonescu și-a chemat soțul în țară pentru divorț. Solista se afișează deja cu noul iubit

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1