Andreea Antonescu, nici divorţată, nici liniştită cu noul iubit. 5 luni de relaţie cu certuri, despărţiri şi reclamaţii la Poliţie

andreea_antonescu_iubit.jpg

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache
Andreea și Ștefan sunt împreună de aproape cinci luni
Foto: Click!

O relație presărată cu suișuri și coborâșuri are Andreea Antonescu cu mai tânărul ei iubit, Ștefan Manolache. Cei doi încearcă să tot fie un cuplu din luna octombrie a anului trecut, dar trecutul cântăreței care nu a finalizat divorțul de fostul soț Traian Spak, stă se pare în calea fericirii ei. Recent, solista a fost protagonista unui incident ciudat, apelând numărul de urgență 112 și anunțând că este sechestrată de iubit la Iași.

Ultimul eveniment care a are în centrul atenției pe Andreea Antonescu scoate la iveală o serie de certuri care au tot avut loc de-a lungul ultimelor luni între ea și Ștefan Manolache, tânărul cu care încearcă să-și refacă viața amoroasă după desărțirea de Traian Spak. Ultima dată, solista a vorbit despre despărțirea de Manolache în urmă cu aproximativ o lună. Întrebată în ianuarie care au fost motivele ce au dus la separarea de Ştefan după numai trei luni şi jumătate de relație, Andreea a recunoscut că și divorțul de fostul soț a influențat situația.

andreea.jpg

andreea antonescu invitata la catalin maruta
Andreea Antonescu a vorbit la emisiunea lui Cătălin Măruţă despre despărţirea de Ştefan Manolache
foto: Pro TV

”M-am simţit extraordinar în această relaţie. Omul s-a comportat impecabil cu mine. A venit însă raţionalul peste mine. A fost atâta presiune asupra subiectului încât am început să analizez. Consider că unele lucruri în viaţă trebuie să meargă pe un drum normal, într-o anumită ordine. Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație. Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu! În septembrie când am anunţat divorţul la notar nu m-am gândit la toţi paşii prin care se poate realiza separarea. Nu am ştiut de această variantă a divorţului prin neprezentare. Procesul va merge în instanţă.”, spunea atunci artista.

Andreea Antonescu a sunat la 112 și a anunțat că este sechestrată

Dar, iată că ceva s-a produs din nou în încercarea lor se a fi împreună. Andreea Antonescu a sunat miercuri noapte la numărul de urgență 112. Cântăreața a anunțat că ar fi sechestrată într-un apartament din Iași. Forțele de ordine au intervenit imediat la adresa indicată. Vedeta se afla în locuință, dar totul s-a dovedit o alarmă falsă. Andreea Antonescu a sunat la 112 la puțin timp după miezul nopții și a spus că este în Iași, la locuința iubitului ei, că s-a certat cu acesta și că nu o lasă să iasă din casă. Artista nu a precizat adresa exactă, iar polițiștii au fost nevoiți să apeleze la STS pentru a localiza apelul.

12_baza-andreea-antonescu.jpg

Andreea Antonescu

Când au ajuns la adresă, un imobil din centrul orașului, cântăreața le-a spus polițiștilor că nu-și amintește să fi sunat la numărul de urgență și că nu are nicio problemă cu iubitul. Polițiștii au verificat telefoanele celor doi și au constatat că apelul a fost făcut de pe telefonul bărbatului. În cele din urmă, Andreea Antonescu a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel fals la numărul de urgență.

Aceasta nu este se pare singura dispută pe care o au cei doi îndrăgostiți. Ei s-au mai certat și în trecut, când relația era chiar la debut. Deși au declarat tot timpul că se înțeleg foarte bine, ba chiar Andreea a fost prezentată membrilor familiei lui Ștefan, între cei doi tot au apărut neînțelegeri. Motivele despărțirii de atunci ar fi fost unele ieșiri ale iubitului său și acestea  i-ar fi pus capac cântăreței.

Cine este Ștefan Manolache, iubitul Andreei Antonescu

Ștefan Manolache, tinerelul care îi complică viața Andreei Antonescu, este din Iași și a împlinit recent 27 de ani Este supranumit “Prințisorul taxiurilor”, întrucât familia sa deține o companie de taximetrie în orașul natal. Ștefan mai are doi frați, unul mai mic și unul geamăn. Tatăl iubitului AndreeI Antonescu a fost consilier județean și președinte al UNPR Iași, dar deține și o importantă companie de taxiuri din oraș.

stefan_manolache_arestat.jpg

stefan manolache
Ștefan Manolache a avut probleme cu legea
Foto: Ziarul de Iași

În trecut, tânărul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, după un conflict în trafic, soldat cu împușcături. În 2013, acesta a fost trimis în judecată pentru tulburarea liniștii și a ordinii publice, dar și pentru ultraj contra bunelor moravuri și uz de armă neletală. În aprilie 2013, Ștefan a fost protagonistul unor scene șocante. Acesta se afla la volanul unui Nissan Micra şi a oprit maşina în faţa unui taximetrist care avea un client în vehicul. Şoferul taximetrului a început să claxoneze şi a cerut să fie lăsat să treacă, moment în care Ştefan l-a înjurat și a coborât din mașină cu un pistol cu bile de cauciuc. A fost o urmărire ca în filme, terminată la spital.

 

Citește și:

 

EXCLUSIV Andreea Antonescu spune totul despre noul iubit: «Știm amândoi ce vrem de la viaţă»

EXCLUSIV Andreea Antonescu și-a chemat soțul în țară pentru divorț. Solista se afișează deja cu noul iubit

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1