Cum a sărbătorit Andi Moisescu de ziua lui! A împlinit 46 de ani

andi-moisescu-zi-de-nastere-filmari-.jpg

Andi Moisescu a împlinit 46 de ani!
Foto: Arhivă personală

Andi Moisescu a împlinit vineri, 26 octombrie, de ziua de Sf. Dumitru, frumoasa vârstă de 46 de ani. Nici cu ocazia acestui eveniment special Andi nu a avut liber de la filmările pentru „Românii au talent”, însă juratul emisiunii nu se plânge, deoarece îi are alături pe colegii săi, care îl surprind în fiecare an în această zi specială, cu cele mai frumoase urări de „La mulți ani”.

Filmările emisiunii „Românii au talent” îl prind, ca de obicei, pe juratul Andi Moisescu la „muncă”, de ziua lui! Prezentatorul TV a împlinit vineri, 26 octombrie, vârsta de 46 de ani și a sărbătorit alături de colegii săi de filmări, la fel ca în ceilalți ani. Andi a renunțat la petrecerile de ziua sa de naștere de când este în jurul emisiunii de talente, deoarece aniversarea sa se suprapune mereu cu filmările show-ului.

Totuși, prezentatorul are mereu parte de momente frumoase alături de colegii săi de juriu și de platou, Andra, Florin Călinescu, Pavel Bartoș, Smiley și.. „vechiul dar noul” membru al juriului, Mihai Petre! Acesta din urmă i-a lat locul Mihaelei Rădulescu, însă nu este străin emisiunii, dansatorul făcând parte din juriul show-ului și în urmă cu câteva sezoane.

andi-moisescu-zi-de-nastere-colegi.jpg

Colegii de emisiune i-au fost alături lui Andi în această zi specială
Foto Instagram

Andi Moisescu și-a sărbătorit ziua de naștere la filmări

Dacă anul trecut vedetele de la Pro TV și-au sărbătorit colegul cu tort personalizat, anul acesta au aniversat doar prin muncă, filmând pentru îndrăgita emisiune, așa cum a anunțat și Andi Moisescu pe rețelele de socializare. Totuși, într-una dintre pauzele de filmări, aceștia i-au cântat lui Andi cel mai călduros „La mulți ani!”

„Răspund mai târziu, neapărat, tuturor gândurilor bune. Pentru că nu m-am putut abține nici de data asta. Să nu sărbătoresc... prin muncă, era să zic. Dar nu vreau să exagerez. Mulțumirile pentru înțelegere sunt inevitabile”, a scris Andi Moisescu pe rețelele de socializare, în dreptul unei imagini ce-i înfățișa pe el și pe colegii lui, la masa juriului.

andi-moisescu-zi-de-nastere-la-filmari.jpg

Andi Moisescu și-a „sărbătorit” ziua de naștere la filmările pentru „Românii au talent”
Foto Instagram

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Au început deja emisiunile noilor grile de programe tv, iar unele vedete au semnat contracte în plus. Click! îţi spune unde ei puteți vedea pe Andi Moisescu, Andra, Smiley, Teo Trandafir, Horia Vîrlan, Alex Constantin, Cosmin Natanticu și pe Costi Diță, mai pe scurt, vedetele care au priză la telespectatori.

  • Andi Moisescu vacanta, Olivia Steer, PRO TV, Romanii au talent, Andi Moisescu familie, partie, vedete la ski

    Andi Moisescu nu este foarte generos cu detaliile despre familia lui, însă joi, 23 august, odată cu lansarea noii grile de toamnă, a postului PRO TV, el ne-a acordat un interviu incendiar, în care ne-a spus o mulţime de noutăţi. Pe Andi Moisescu îl veţi vedea pe sticlă cu emisiunile „Apropo TV” şi “Pe bune!?”, însă va începe şi preselecţiile pentru “Românii au talent”.