Mihai Petre revine la masa juriului de la «Românii au talent», în locul Mihaelei Rădulescu

mihai-petre-romanian-open_1.jpg

Mihai Petre este noul jurat de la Romanii au talent

Mihai Petre revine la ProTv ca jurat al emisiunii Românii au talent în locul Mhaelei Rădulescu. Mihai Petre se întoarce după opt ani ca jurat la emsiune. Este supranumit juratul cel rău dat fiind faptul că este dur cu majoritatea concurenților.

Conform informațiilor Paginademedia.ro, dansatorul  și actorul Mihai Petre va reveni în juriul emisiunii Românii au talent, unde a fost prezent în primele sezoane ale emisiunii de talente. Mihai Petre s-a făcut remarcat în urmă cu mai mulți ani, atunci când era juratul emisiunii Dansez pentru tine, el fiind de profesie dansator și actor. Acest show s-a bucurat de 14 sezoane difuzate, însă a fost scos din grilă în anul 2013. 

În urmă cu patru ani, după ce a plecat producătoarea Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut și el la postul Intact. Tot ca jurat, la emisiunea «Dansează printre stele», de la Antena 1, emisiunea prezentată de Horia Brenciu a avut doar un singur sezon.

După aceasta a urmat o altă emisiune de dans, conform paginademedia.ro, în 2017, care a marcat reîntoarcerea lui Mihai Petre la Pro TV: Uite cine dansează. Mihai Petre a fost coleg la banca juraților cu Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu și Andreea Marin. Emisiunea a fost prezentată de Mihaela Rădulescu, dar a avut doar un sezon la Pro TV. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Vestea că Mihaela Rădulescu (48 de ani) s-a retras din componenţa juriului ”Românii au talent”, după patru ani de colaborare, i-a luat prin surprindere atât pe fani, cât şi pe şefii ei din PRO TV. A invocat motive personale, însă apropiaţii susţin că ar vrea să se dedice mai mult fiului, Ayan, dar şi celebrului iubit, Felix Baumgartner. Click! a aflat că alte trei vedete de top sunt vizate pentru locul rămas vacant.

  • Mihai Petre participă în acest an la festivalul de muzică Untold, locul unde s-a întâlnit cu o vedetă de televiziune, care îi este și foarte bună prietenă de altfel, așa că a invitat-o la dans. De-a lungul timpului, cunoscutul dansator s-a declarat impresionat de ritmul și de mișcările de dans ale persoanei respective, chiar dacă aceasta activează în alt domeniu. Iată despre cine este vorba!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1