VIDEO De ce s-a retras Mihaela Rădulescu de la PRO TV! Felix a dat-o de gol

Mihaela Rădulescu (49 de ani) și-a luat prin surprindere fanii, dar și șefii de la PRO TV, post tv unde a fost jurat, din 2014, la celebrul concurs ”Românii au talent”. Senzuala vedetă tv a anunțat că demisionează din motive personale, însă iată că decizia are mare legătură cu Felix Baumgartner, cu care ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

S-au vehiculat tot felul de motive privind retragerea Mihaelei Rădulescu din PRO TV, ba că naveta Monaco-București ar fi epuizat-o, ba că ar vrea să stea mai mult cu fiul Ayan, ori că pur și simplu acest proiect nu o mai reprezintă. În timp ce se fac tot felul de pronosticuri, iată că iubitul ei, celebrul parașutist Felix Baumgartner, a făcut lumină în acest caz: ”Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris sportivul, de Cartea Recordurilor, pe contul lui de Facebook.

mihaela_juriu_2014.png

mihaela juriu 2014
Aşa arată Mihaela Rădulescu când s-a alăturat juriului în 2014
foto: Pro Tv

Prin urmare, Mihaela și Felix vor face afaceri împreună, semn că relația lor a trecut la alt nivel. Click! a aflat că PRO TV ar fi luat în vizor alte trei vedete de calibru, pentru fotoliul rămas liber, la ”Românii au talent”, fiind vorba despre Andreea Marin, Mihai Petre și Marius Moga, toți cu experiență în jurizarea concurenților. Andreea și Mihai au fost colegii Mihaelei la ”Uite cine dansează!” (PRO TV), iar Marius face parte din echipa ”Vocea României Junior” (PRO TV).

Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu Aleksandras Cesnavicius

    Juriul de la "Românii au talent" va suferi schimbări majore în acest nou sezon. Mihaela Rădulescu, una dintre figurile marcante ale emisiunii-concurs de la Pro Tv, şi-a încheiat colaborarea cu postul din Pache Protopopescu invocând motive personale.

  • Vestea că Mihaela Rădulescu (48 de ani) s-a retras din componenţa juriului ”Românii au talent”, după patru ani de colaborare, i-a luat prin surprindere atât pe fani, cât şi pe şefii ei din PRO TV. A invocat motive personale, însă apropiaţii susţin că ar vrea să se dedice mai mult fiului, Ayan, dar şi celebrului iubit, Felix Baumgartner. Click! a aflat că alte trei vedete de top sunt vizate pentru locul rămas vacant.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1