Cum a reușit Adela Popescu să evite depresia postnatală

adela-popescu-depresie-postnatala.jpg

Cum a reușit Adela Popescu să evite să intre în depresie postnatală
Foto: Instagram

Invitată în cadrul unei emisiuni, Adela Popescu a vorbit despre viața de mămică, dezvăluind care a fost metoda care a ajutat-o să treacă cu bine peste perioada de după cea de-a doua sarcină și să evite, astfel, depresia postnatală, care a devenit o afecțiune din ce în ce mai comună și afectează tot mai multe femei.

Adela Popescu a devenit la sfârșitul anului trecut mămică pentru a doua oară, aducându-i un frațior acasă micuțului Alexandru. Prezentatoarea TV și soțul ei, Radu Vâlcan, sunt în culmea fericirii de când au devenit din nou părinți, iar Adela este deja o mamă cu experiență, având în vedere că a mai trecut o dată prin această frumoasă perioadă a vieții. 

Amintindu-și de momentul în care l-a adus pe micuțul Andrei pe lume, mezinul familiei, Adela Popescu a dezvăluit, în timpul unei emisiuni, cum a reușit să nu intre în depresia postanatală, afecțiune care apare tot mai des după naștere. 

Cum a reușit Adela Popescu să evite depresia postnatală

Vedeta a explicat că „ajutorul” împotriva depresiei postnatale a fost reprezentat de reîntoarcerea ei pe micile ecrane. Cum aceasta s-a reapucat rapid de activitate, care a ținut-o ocupată și a avut parte de atenție din partea echipei de make-up și a celei de coafat, prezentatoarea TV arăta extrem de bine în exterior, iar acest lucru s-a extins și asupra modului în care se simțea în interior. 

adela-popescu-mamica.jpg

Adela Popescu se bucură din plin de viața de mămică
Foto: Instagram

 

 

„Mă gândeam de ce pe mine m-a ajutat foarte mult să mă întorc la emisiune, după două luni. Pentru că, dintr-o dată, după două luni în care mă simţeam groaznică, nu aveam timp nici să mă spăl, vorbesc serios, mergeam cu copilul la toaletă de multe ori. Îl luam cu mine, adică luam căruciorul să fie acolo. Cineva, dintr-o dată, mă machia, mă coafa şi mă uitam în oglindă şi arătam bine. Şi asta m-a ajutat să depăşesc perioada cu bine, să nu intru într-o depresie postnatală”, a spus Adela Popescu, potrivit Antena Stars. Anul trecut, pe 10 decembrie, Adela Popescu a născut, după cinci ore grele de travaliu, un băiețel perfect sănătos. Ea și Radu Vâlcan mai au împreună tot un băiețel, pe nume Alexandru. 

adela-popescu-baietel-andrei.jpg

Adela Popescu s-a gândit deja și la botezul mezinului familiei
Foto: Instagram

Când va avea loc botezul băiețelului cel mic al Adelei Popescu

Fericita mămică s-a gândit deja și la botezul micuțului Andrei. „Așteptăm să se mai încălzească. Am făcut lista deja, cred că vor fi în jur de 80 de invitați. Toți apropiați și dragi. Acum ne gândim la o locație potrivită. Fratele meu mai mare are o trupă de coveruri, de care se ocupă în timpul liber, și i-am smuls promisiunea că ne va cânta și nouă la botez”, dezvăluia recent prezentatoarea TV. 

 

 

Loading...

Citește și

  • adela popescu portret

    Mamă de doi băieți, Adela Popescu (32 de ani) se dedică în această perioadă cu totul vieții de familie. Anii în care vedeta cânta alături de Gino Manzotti și DJ Maxx în DJ Project par foarte departe, iar ideea întoarcerii la muzică nu intră în planurile de viitor ale Adelei. Dimpotrivă, artista nu mai cântă nici măcar acasă, în prezența copiilor ei.

  • Adela Pipescu și Radu Vâlcan sunt în căutarea unei bone interne caresă se ocupe de copii. Cei doi soți încearcă să urgenteze acest lucru deoarece au ajuns la epuizare și își doresc să se mai ocupe și de proiectele personale, sau de ce nu, chiar să se mai și relaxeze.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1