VIDEO Pepe, «bătaie» în apă cu soția și cu fiicele! Raluca arată impecabil în costum de baie transparent

pepe-raluca-litoral_11-foto-blitz.jpg

Familia Pascu, pe Litoral
foto: BLITZ

Spui Pepe (41 de ani), spui familie și muzică. Când nu e pe scenă, artistul e cu fetele lui, și iată că de fiecare dată când i-am surprins la mare sau prin București, veselia a fost nelipsită din fotografii. De data aceasta "au făcut abuz" de distracție și și-au turnat găleți cu apă în cap, la mare, în stațiunea Mamaia. Raluca Pascu (29 de ani) a atras atenția cu silueta tonifiată, într-un costum de baie din două piese.

Au avut parte de o vacanță în Delta Dunării, alături de nașii lor, Andra și Cătălin Măruță, dar relaxarea continuă pentru Pepe (Ionuț Pascu) și pentru familia lui. Fotoreporterii Click! l-au surprins weekendul trecut la Mamaia, în plină bălăceală, alături de soția Raluca și de fiicele Rosa Alexandra (5 ani) și Maria (8 ani).

 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • Maximize

1/8

Să nu credeți că s-au stropit pe ici, pe colo ca să se obișnuiască cu apa, ci și-au turnat găleți de apă în cap, fără milă. Râsul lor a fost însă contagios, iar turiștii au îndrăznit să se apropie pentru poze.

Pepe nu a refuzat pe nimeni și și-a rupt din momentele cu familia pentru a face poze cu toți copiii care l-au abordat pe plajă. Dar mulți turiști s-au uitat mai degrabă la doamna Pascu, foarte sexy în costumul de baie alb, pe care l-a mai purtat și în alți ani, și care o avantajează foarte mult. Bruneta pare că nu are bătăi de cap cu celulita, iar termenii "aripioare" și " colăcei" au doar sens gastronomic în cazul ei.

Iată ce ne declara Pepe despre fetele lui, într-un interviu recent, imediat după izolarea impusă de pandemie: "A fost o perioadă frumoasă. Am spus la un moment dat, pe o intervenţie, şi foarte mulţi m-au felicitat, că dacă ar fi să vedem partea plină a paharului, ar trebui să privim perioada aceasta ca pe o perioadă de regăsire. Să ne dăm seama că sunt lucruri care contează mai mult decât alergătura zilnică, iar familia este cap de listă. Şi ce nu am făcut … De la teme online cu Maria şi până la joacă cu Rosa, orice. Sport, gătit, joacă, cursuri, curăţenie, joacă, filme, live-uri împreună, joacă".

Citește și:

VIDEO Andra și Măruță, vacanță în Deltă cu finii Pepe și Raluca! Au dat super recital în barcă, alături de cei 4 copii

INTERVIU Pepe, bilanț după izolare: a pierdut în afaceri, a câștigat în amor: “Viața cu soția mea e perfectă”

Loading...

Citește și

 • Cântăreţul este un tată care radiază de fericire de când a apărut în viaţa lui micuţa Maria. Deşi recunoaşte că nu stă atât de mult în preajma fetiţei pe cât şi-ar dori, Pepe profită de fiecare clipă liberă pentru a se juca cu ea.

 • pepe copii fetite familie

  A fost mare forfotă în familia lui Pepe weekendul care tocmai s-a încheiat! Artistul şi soţia lui, Raluca, au fost naşi de botez şi de cununie la un eveniment dublu organizat de fratele c\nt[re'ului, Miguel Pascu. Solistul şi-a pregătit cu această ocazie costumul elegant de la un celebru designer, iar fetele lui ţinutele de gală. Nu doar naşa a fost preocupată de felul în care arată! Fetiţele lui Pepe au purtat şi ele rochiţe de prinţese cu care au atras toate privirile.