Cum e viața când ai casa plină de copii! Anca Serea: «Multă fericire şi atenţie de şase ori mai mare»

2-3-neatza-1.-5col-.jpg

Anca Serea a născut miercuri, 14 august, o fetiţă. Tot familionul a venit la spital să-l vadă pe noul membru al familiei

De o săptămână şi jumătate a venit pe lume cel de-al şaselea copil al cuplului Anca Serea - Adrian Sînă, iar casa lor s-a transformat într-o adevărată creşă, grădiniţă, şcoală generală şi chiar liceu. Celebra mămică a povestit pentru Click! cum este atmosfera într-o familie atât de numeroasă, cum reuşeşte să îi împace pe toţi şi, totodată, să arate atât de bine după toate sarcinile.

Casa cu zece camere din Cernica a devenit neîncăpătoare pentru familia Serea-Sînă. Pe 14 august a venit pe lume cel de-al şaselea copil al lor şi au fost nevoiţi să o ia de la capăt cu pamperşi, biberoane şi cântece de adormit bebeluşii. Anca Serea are 38 de ani şi a devenit prima oară mămică la 20 de ani, însă dacă nu ai cunoaşte-o, nu ai crede vreo clipă că e de 6 ori mămică. Şi asta datorită corpului ca tras prin inel şi al chipului angelic cu care a înzestrat-o natura.

 

David, fiul cel mare, este aproape major, urmând să împlinească 18 ani. Sarah are 12 ani, Noah are 7 ani, Ava 5 ani,  Moise 3 ani, iar mezina Leah Maria are o săptămână şi jumătate. Sunt mămici care abia se descurcă cu doi copilaşi, dar gândiţi-vă cum este cu şase! Nu are batalioane de bone cum poate vă imaginaţi, ci una singură, însă marele avantaj, acum, e că prichindeii au ajuns să aibă grijă unul de celălalt. 

2-3-neatza-3.-2col-.jpg

Aici, alături de Adi Sînă şi de primii cinci copii

 

”Viaţa de acum e plină de adrenalină,  fericire şi atenţie de şase ori mai mare. Mă trezesc noaptea de fiecare dată când Leah vrea să fie alăptată, cam din două în două ore. Mă trezesc la 5 sau la 6, apoi apoi mă culc până pe la 9 jumătate. Copiii se trezesc pe la 10, apoi le fac să mănânce. Nu au mofturi, dar de obicei le fac ce îşi doresc, nu îi oblig să mănânce ceva anume. Ouă fierte, brânză, fructe, cereale, iaurturi, cam asta avem de obicei. După masă, eu stau non-stop cu cea mică, trebuie supravegheată. Apoi sunt activităţile lor, spre exemplu Noah cu Ava au ore de pian şi de engleză. Bineînţeles, pot exista şi situaţii neprevăzute, precum o vizită la stomatolog, ori la medicul de familie. Programul variază de la zi la zi. Trăim într-un cartier cu mulţi copii de vârsta lor şi se joaca foarte mult. Seara e masa, apoi băiţa şi somnul. Însă când începem şcoala, totul este foarte bine organizat, un program ca de armată căci altfel nu ne-am descurca”, a declarat pentru Click! Anca Serea. 

2-3-neatza-5.-1col-de-joi.jpg

Aşa arăta joi, la doar o săptămână de când a născut

 

Vedeta spune că se descurcă bine şi datorită faptului că a reuşit să le insufle micuţilor săi ordinea şi disciplina. ”Am noroc că sunt copii buni, foarte ascultători şi înţelegători, cu bun simţ, empatici. Spre exemplu, dacă mă văd dormind pe canapea, ei merg pe vârfuri. Adi, soţul meu, e implicat în măsura în care simte şi poate. Nu am fost genul de soţie care să implice foarte tare bărbatul. Nu e în firea mea”, ne-a spus Anca Serea. 

 

Aude des întrebarea ”cum te descurci cu 6 copii”, dar şi ”mai faceţi alţi copii”, aşa că Anca are un răspuns pe măsură: ”Sunt însufleţită să am de 6 ori mai multă putere. Ei sunt nişte bucurii şi nişte motoare uriaşe de a face bine. Nu am o schemă sau un secret. Viaţa mi-a arătat că poate fi şi mai grea, aşa că eu acum nu fac decât să mă bucur şi să trăiesc copilăria alături de ei”, a concluzionat frumoasa mămică.  

 

Citește și:

Anca Serea, probleme după operația de cezariană: «Încă mai am dureri mari»

Anca Serea face nopţi albe după ce şi-a adus fetiţa acasă: «Recuperarea a fost una foarte grea pentru mine»

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1