Anca Serea, probleme după operația de cezariană: «Încă mai am dureri mari»

anca-serea-cezariana1.jpg

Anca Serea încă se resimte după operația de cezariană prin care a fost nevoită să treacă
Foto: Instagram

Deși a devenit mămică pentru a șasea oară, în urmă cu o săptămână, atunci când a adus pe lume o fetiță adorabilă, recuperarea Ancăi Serea este departe de a fi finalizată. Din cauza unor complicații care au apărut, vedeta nu a mai putut naște natural, așa cum s-a întâmplat cu ceilalți cinci copii, ci a fost nevoită să facă cezariană, operație după care se resimte în continuare și susține că îi provoacă dureri.

Anca Serea, în  vârstă de 38 de ani, a devenit de curând mămică pentru a șasea oară, însă ultima naștere prin care vedeta a trecut nu a fost pe placul acesteia. Din cauza poziționării bebelușei, care a fost numită Leah-Maria, mămica a fost nevoită să treacă printr-o operație de cezariană, la sfatul medicilor. Intervenția a decurs bine, fără complicații, însă Serea, fiind adepta nașterilor naturale, spune că nu recomandă nicicum cezariana, având în vedere că a dezvăluit că ea se confruntă în continuare cu dureri mari, care însă nu sunt atipice pentru astfel de operații. 

anca-serea-copii-spital.jpg

Copiii Ancăi Serea au fost să își viziteze surioara
Foto: Instagram

Anca Serea se recuperează greu după operația de cezariană 

Anca și partenerul ei, Adi Sînă, se simt mult mai împliniți de când micuța Leah a întregit familia, însă starea de sănătate a proaspetei mămici stă în continuare sub semnul recuperării, având în vedere că aceasta a mărturisit că are dureri mari după operația de cezariană prin care a adus-o pe fetița ei pe lume. 

Soția lui Adi Sînă s-a externat din spital, însă recuperarea este grea, iar vedeta recunoaște că are încă dureri mari, după operația de cezariană. Aceasta a susținut și că era nepregătită din punct de vedere mental, ea așteptându-se să decurcă totul normal, ca la celelalte nașteri. „Sincer, nu mă așteptam la cezariană, nu eram pregătită. Și mental nu am fost ok, recuperarea grea, dar a trecut. Nu recomand cezariana. Încă mai am dureri mari după operație. Dar sunt optimistă că-mi revin repede. Și sunt foarte fericită pentru tot“, a scris Anca Serea pe contul personal de socializare, într-un comentariu, după ce mai multe admiratoare au fost curioase cum a decurs nașterea acesteia. 
 

Loading...

Citește și