Anca Serea face nopţi albe după ce şi-a adus fetiţa acasă: «Recuperarea a fost una foarte grea pentru mine»

13_anca-serea.jpg

Anca Serea și Adi Sână sunt mândri de micuța Leah

Vedeta a născut natural de cinci ori, însă a șasea oară, pe 14 august, medicii au decis să apeleze la cezariană pentru ca micuța Leah să vină pe lume cu bine. Fiind prima intervenție chirurgicală din viața ei, Anca Serea (38 de ani) a resimțit durerile din plin.

„Ieri ne-am externat mai mult de dorul copiilor și de sentimentul de vinovăție că am lipsit prea mult de acasă. Sincer vă spun că aș mai fi stat câteva zile pentru că starea mea de sănătate, deși aflată pe calmante, nu a fost una chiar excelentă. Recuperarea a fost una foarte grea pentru mine și neașteptată, nemaiavând niciodată vreo altă intervenție. Acum, ajunsă acasă, situația e puțin mai roz. Azi pot să urc singură scările, să-mi alăptez puiul și să rezist fără prea mult somn o noapte întreagă”, a spus soția lui Adi Sînă (42 de ani).

Ea le-a sfătuit pe viitoarele mămici care vor să nască prin cezariană să aleagă varianta naturală. „Vă implor să mă credeți că nu e cea mai bună alegere. Am născut natural de cinci ori copii cu o greutate mare”, a mai spus vedeta. 

Loading...