Cum arată Roxana Ionescu pe ultima sută de metri cu sarcina

roxana_si_tinu.jpg

roxana ionescu tinu vidaicu
Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu vor deveni în curând părinţi
Foto: arhivă personală

Roxana Ionescu, alias „Mama Natură”, se pregăteşte să-şi strângă în braţe bebeluşul şi nu mai are prea mult de aşteptat. Blonda se află pe ultima sută de metri cu sarcina, iar emoţiile marii întâlniri cresc de la o zi la alta. Alături de ea în această perioadă frumoasă pe care o traversează Tinu Vidaicu, logodnicul cu care formează un cuplu de 5 ani.

În vârstă de 34 de ani, Roxana Ionescu va deveni anul acesta mămică pentru prima dată. Ea și logodnicul ei, Tinu Vidaicu, vor avea un băiețel. Vestea sarcinii a fost dată de Roxana destul de târziu, în această primăvară cu ocazia zilei sale de naştere când a trăit un amalgam de sentimente.

Acum, prima asistentă tv din România, care a făcut furori cu bustul ei voluptuos,a intrat în linie dreaptă cu sarcina, dar burtica nu i-a crescut prea mult, aşa că blonda încă poartă rochii mulate.

roxana_ionescu.jpg

roxana ionescu insarcinata
Roxana Ionescu va naşte un băieţel în această vară
foto: captură video Instagram

“La începutul acestui an, iubirea a căpătat o altă semnificație, una mai profundă. Până de curând, am crezut că există niște limite ale inimii, dar înțeleg acum că iubirea este într-adevăr infinită. Suntem recunoscători pentru experiența care ne așteaptă. A fi părinții băiețelului nostru ne dă curaj și mai multă determinare în a crea un viitor mai frumos în care el să crească.  Îmi doresc să fim înțelepți, mai înțelegători, mai buni. Îmi doresc să fim versiunea cea mai bună a noastră pentru el”, este mesajul făcut public de Roxana Ionescu pe contul ei oficial de Instagram în urmă cu două luni când a făcut marele anunţ.

Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu nu sunt căsătoriți

Chiar dacă au avut relație cu urcușuri și coborâșuri, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu au reușit să treacă peste orice obstacol care a stat în calea fericirii lor şi abia în urmă cu trei luni blonda a primit inelul de logodnă, deşi toată lumea bănuia că a făcut marele pas în mare secret. "Nu sunt verighete. Nu ne-am căsătorit în secret, nu știu de ce aș face asta. De ce să mă ascund? Nu știu de unde a ieșit toată chestia asta. În direcția aceea ne îndreptăm" ,  declarat Roxana Ionescu pentru Revista VIVA!.

 

Citeşte şi:

 

Cea mai frumoasa declarație de dragoste a Mamei-Natură! Ce i-a zis Roxana Ionescu logodnicului

«Mama Natură», rivală de Revelion a fostului ei șef, Dan Negru

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1