«Mama Natură», rivală de Revelion a fostului ei șef, Dan Negru

18-4-col-tvr-2.jpg

TVR 2 Roxana Ionescu, deghizată în Mary Poppins, a stat suspendată, în hamuri, deasupra scenei

Puneţi-vă baterii noi în telecomandă, căci de Revelion oferta televiziunilor e generoasă. Totuşi, bătălia pare că se dă anul acesta între TVR şi Antena 1, căci PRO TV n-a filmat nici un program special, mizând pe “Fort Boyard” şi pe concertul Loredanei.

Surpriza vine anul acesta din tabăra televiziunii publice, care la prima vedere pare că are cel mai bogat Revelion de pe micul ecran.

18-4-col-antena-1.jpg

Antena 1 Dan Negru desface şampania alături de Florin Piersic şi alte vedete de top, la “Revelionul starurilor”

 

De exemplu, programul de la TVR 2 e structurat în trei părţi, pentru toate gusturile: Revelion la cabaret (de la ora 22.00), Gala Revelioanelor de altădată (de la ora 1.00) şi Petrecere cu lăutari (de la 2.40). La cabaret ne invită nimeni alta decât Roxana Ionescu (32 de ani), cea care ne-a obişnuit, pe vremuri, să iasă din tort la Revelionul prezentat de Dan Negru, la Antena 1. De altfel, emisiunea “Ciao, Darwin!”, lansată în 2003, a fost locul de desfăşurare al frumoasei Roxana, poreclită “Mama Natură”.

 

 

Sunt antologice secvenţele de acum 13 ani, când şatena şi-a scris pe sâni, cu frişcă, cifrele care formează anul 2005, lăsându-l până şi pe şeful Negru cu gura căscată. Iată că acum, la TVR 2, Roxana Ionescu va face lucruri ceva mai periculoase. Intrând în pielea personajului Mary Poppins, ea va pluti susţinută de hamuri pe deasupra scenei. Deşi totul pare uşor, Roxana, care a slăbit în ultima perioadă 15 kg, spune că a fost cea mai grea coregrafie pe care a făcut-o până acum.

„Când m-au ridicat cu hamurile în aer, mă durea toată carnea. Am şi vânătăi, pentru că am purtat hamul câteva ore pe mine. Totul a fost însă spectaculos”, a declarat Roxana pentru Click!

În tabăra anteniştilor, Dan Negru (46 de ani) n-are nici o emoţie cu cel de-al 18-lea Revelion pe care îl prezintă la aceeaşi televiziune. Revelionul Starurilor 2018 aduce duminică, 31 decembrie, de la ora 22.15, măşti de basm şi cele mai iubite vedete, într-un spectacol de peste patru ore, la Antena 1. Fiecare dintre cele zece măşti va ascunde câte o celebritate, pe care invitaţii din platou vor trebui să o ghicească. Asul din mâneca lui Negru este îndrăgitul actor Florin Piersic, care va desface şampania la miezul nopţii.

Şi, dacă tot am vorbit despre rivalitatea dintre TVR şi Antena 1, în noaptea dintre ani, iată că ideea e întărită şi în filmuleţele de promovare. “Strălucire, veselie, cabaret. O explozie de lumină, ca să nu vezi negru (n.r. aluzie la Dan Negru) în faţa ochilor”, anunţă TVR 2, cu subînţeles. 

Grigore Leşe, duet cu Zdob şi Zdub la TVR 1

 

La TVR1, de la ora 20.00, Iuliana Tudor ne așteaptă cu finala show-ului „O vedetă populară”.

 

În cadrul emisiunii, juratul Grigore Leşe va avea un moment special alături de trupa Zdob şi Zdub, interpretând piesa „Cântă cucul, bată-l vina!”, într-o variantă rock. Artiștii aflaţi la TVR 1 apelează la instrumente de percuție (încep cu ritmuri de toacă), la sonorități de saxofon, precum și la instrumentele Orchestrei Naționale Valahia, conduse de Marius Zorilă.

Teo şi Bursucu’, amfitrioni la Kanal D

 

La ora 20.00, “Roata Norocului” are o ediţie specială, de sărbătoare. Ana Maria Barnoschi şi Bursucu au trei echipe invitate: Diana Matei şi Maria Constantin, Romică Ţociu şi Cornel Palade, Liviu Mititelu’ şi Axinte. La ora 22.00 se va difuza o ediţie specială  “Teo Show”. Toate vedetele Kanal D vor fi prezente la datorie cu momente inedite.

PRO TV mizează pe «Fort Boyard»

 

Revelionul începe la PRO TV cu episodul “Visul”, din „Las Fierbinţi”, difuzat de la 20.30. De la 22.15 vom vedea ultima ediţie din show-ul de aventură „Fort Boyard” în care vor concura Bogdan Vlădău, Simona Pope și Doiniţa Oancea, Samuel Le Torriellec  și Cristi Mitrea. De la 23.45 începe concertul „Ador”, pe care Loredana l-a susţinut la Sala Palatului, pe 10 și 11 noiembrie.

Filme de colecție la Prima TV

 

Dacă aveți chef de liniște și de filme bune, atunci mutați pe Prima TV. De la ora 00.00, postul TV va difuza pelicula lui Andrei Blaier, “Crucea de piatră” (1994), cu Gheorghe Dinică, Dorina Lazăr și Florina Cercel în rolurile principale. De la ora 2.00 începe “Secretul lui Bachus” (1984), în care joacă Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Sebastian Papaiani.

Corina Chiriac ne încântă la Național TV

 

“Chef de Revelion” începe la ora 20.00, la Național TV, gazdele fiind Corina Chiriac și Aurel Tămaș. Invitați sunt Maria Buză, Daniela Condurache, Crina Matei, Elena Gheorghe, Benone Sinulescu, Marcel Pavel, Aurelian Temișan, Nelu Vlad și trupa Azur, Cornelia și Lupu Rednic, Nico, Anna Lesko, Silviu Biriș, Mirabela Dauer, Jeni Nicolau, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Constantin Enceanu etc.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1