Cea mai frumoasa declarație de dragoste a Mamei-Natură! Ce i-a zis Roxana Ionescu logodnicului

roxana_ionescu_tinu_vidaicu.jpg

roxana ionescu tinu vidaicu relatie mama natura casatorie logodna
Mama-Natura este indragostita pana peste cap de logodnicul ei, Tinu Vidaicu
foto: Facebook

Relația dintre Roxana Ionescu, celebră drept Mama-Natură, cu Tinu Vidaicu, un om de afaceri de succes din Timișoara, pare să fie mai solidă ca niciodată, iar pasiunea pe care o împărtășesc, de senzație.

Dragostea lor este, deja, cimentată de ”testul timpului”, ei doi iubindu-se de ani buni – cu o mică întrerupere, e adevărat, iar acum, pare-se, cei doi simt nevoia să își ”sgtrige” iubirea peste tot. Din acest motiv de altfel, Roxana Ionescu i-a făcut public, pe conturile ei de socializare, o declarație de dragoste cât se poate de frumoasă logodnicului ei. ”Nu sunt cea mai bună, dar îți promit că te voi iubi întotdeauna din toată inima mea”, a scris, în engleză, Roxana Ionescu, mesajul fiind dedicat bărbatului pe care îl iubește de patru ani.

roxana_ioonescu_tinu_vidaicu_mama_natura.png

roxana ionescu tinu vidaicu relatie mama natura casatorie logodna
Roxana Ionescu recunoaste ca il iubeste la nebunie pe Tinu Vidaicu
Foto: Instagram

De altfel, de ceva vreme încoace, pe degetul Mamei-Natură tronează un ditamai inelul din aur alb și cu un diamant măricel, lucru pe care, de altfel, nu îl ascunde deloc, parcă anunțând ceea ce urmează și faptul că este logodită.

De altfel, cei doi sunt la a doua lor tentativă de a se căsători, acum doi ani ei fiind, din nou, la un pas de nuntă, spre bucuria rudelor lui Tinu care o adoră pe Roxana, considerând-o femeia perfectă pentru acesta.

Loading...

Citește și