Cum arată Alina Puşcaş înainte cu trei zile să nască

alina_puscas_tcu.jpg

alina puscas insarcinata
Alina Puşcaş a continuat să filmeze însărcinată penrtu noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva"
Foto: arhivă personală

Alina Puşcaş profită de ultimele zile în care se mai plimbă liniştită prin oraş. Deşi, burtica ei a căpătat proporţii şi a intrat în linie dreaptă cu cea de-a treia sarcină, prezentatoarea de la "Te cunosc de undeva", este într-o formă de zile mari şi debordează de energie, aşa cum au surprins-o fotoreporterii Click! şi săptămâna trecută, în valurile mării.

Alina Puşcaş va deveni la finele acestei săptămâni mămică pentru a treia oară. La doar 33 de ani, vedeta Antena 1 şi soţul ei stomatologul Mihai Stoenescu urmează să-şi cunoască bebeluşul pe care îl aşteaptă cu mare nerăbdare. Prezentatoarea, care a declarat că va fi ultima sarcină, s-a fotografiat în lift înaintea celei de-a treia operaţii de cezariană pe care o va efectua curând.

alina_puscas.jpg

alina puscas insarcinata 9 luni
Alina Puşcaş este programată să nască peste doar 3 zile
Foto: arhivă personală

Îmbrăcată într-un compleu neagru, Alina Puşcaş are zâmbetul pe buze, semn că se simte bine deşi emoţiile sunt din ce în ce mai puternice în aşteptatea marelui moment. 

Alina Puşcaş, în costum de baie, însărcinată în 9 luni 

În urmă cu două săptămâni, Alina Puşcaş s-a bucurat de ultima bălăceală în Marea Neagră, înaintă să nască. Nu a intrat singurică în valurile mării, ci însoţită  de partenerul ei de viaţă şi de o prietenă de familie, cu care a stat la taclale, a râs şi s-a bucurat de vremea frumoasă. După cum se poate vedea, prezentatoarea Antena 1 are un tonus de invidiat şi este super activă. Nu s-a îngrăşat prea mult, aşa că şi-a permis să îmbrace un costum de baie din două piese în care arăta foarte bine. Doar burtica proeminentă o dă de gol că va naşte peste câteva zile al treilea membru al familiei, o fetiţă! Ea şi Mihai mai au o fiică, pe nume Melissa, de trei anişori, şi un băieţel, Alexandru, de patru anişori, aşa că fetele sunt la putere în familia Stoenescu.

 

Citeşte şi:

Alina Pușcaș, însărcinată pentru a treia oară, vorbește despre al patrulea copil! «Uite că nu mă mai opresc»

Alina Pușcaș recunoaște că are o sarcină grea: «Îmi este zilnic rău»

 

 

Loading...

Citește și

  • alina puscas 33 saptamani sarcina

    Alina Puşcaş debordează de energie, deşi cea de-a treia sarcină nu a fost deloc uşoră pentru ea. Vedeta Antena 1 a intrat în ultimul trimestrui, fiind gravidă în 8 luni, şi aşteaptă cu nerăbdare să-şi cunoască fetiţa. În tot acest timp, însă, prezentatoarea tv nu stă degeaba. Călătoreşte cu avionul, se joacă cu ceilalţi doi copii ai ei, iar în carieră a început filmările pentru cel de-al 14-lea sezon "Te cunosc de undeva".

  • Alimentele care ajută cu adevărat

    Ești însărcinată și nu știi cum să-ți planifici vacanța? Ai emoții legate de călătoria cu avionul în timpul sarcinii și de felul în care aceasta ar putea să te afecteze, sau să-l afecteze pe bebeluș? Actrița Alina Pușcaș este una dintre graviduțele care a plecat în vacanță cu avionul deși mai are două luni până va naște al treilea copil. Iată ce trebuie să știi despre zborul cu avionul în perioada sarcinii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1