Cristina Șișcanu, ironizată de Chrissy Teigen. De la ce imagine a pornit «cearta»

cristina-siscanu.jpg

Cristina Șișcanu a fost ironizată de Chrissy Teigen, soția lui John Legend
Foto Instagram

Cristina Șișcanu este de jurnalist de profesie, motiv pentru care curiozitatea sa o îndrumă să afle cât mai multe informații, chiar dacă în unele cazuri se consideră că soția lui Mădălin Ionescu întrece măsura. Aceasta a dat startul unor ironii și critici acide la adresa sa pe una dintre rețelele de socializare, după ce o întrebarea de-a ei i-a înfuriat pe fanii lui Chrissy Teigen, soția cântărețului John Legend. Chiar și vedeta de la Hollywood i-a răspuns ulterior Cristinei, ironizând-o pe aceasta.

Chrissy Teigen, în vârstă de 32 de ani, este un model care se bucură de admirația a mii de urmăritori virtuali, contul său de Instagram ajungând la 21 de milioane de prieteni virtuali. Soția lui John Legend este cunoscută pentru simțul său dezvoltat al umorului, cu care tratează, de regulă, situațiile conflictuale.

Acest luru s-a întâmplat și în cazul Cristinei Șișcanu, care, din perspectiva admiratorilor lui Chrissy, i-a pus o întrebare cam incomodă vedetei de la Hollywood. Soția lui Mădălin Ionescu a comentat la una dintre imaginile în care modelul apărea alături de băiețelul ei, pe care îl hrănea cu biberonul.

chrissy-teigen-cristina-siscanu.jpg

Comentariul Cristinei Șișcanu i-a înfuriat pe admiratorii lui Chrissy Teigen
Foto Instagram

Cristina Șișcanu, atacată pe Instagram 

Concret, John Legend a publicat pe contul său de Instragram o imagine în care Chrissy apărea alături de cei doi copii ai lor, Luna Simone Stephens și Miles, și de mama ei, bunica micuților, în timp ce băiețelul este hrănit cu biberonul. Aici a intervenit Cristina Șișcanu, care a întrebat-o pe vedetă: „Nu mai alăptezi?”.

Fanii acesteia au considerat această întrebare ca fiind indiscretă și au „sărit” în apărea lui Chrissy. „Tu nu mai ai bune maniere?”, „Asta nu e treaba ta”, „De ce te interesează pe tine asta? În plus, dacă își hrănește bebelușul cu biberonul, asta nu înseamnă că nu mai alăptează. Indiferent de ceea ce îi dă copilului – lapte matern sau lapte praf – este alegerea ei, nu e bebelușul tău”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase la adresa Cristinei Șișcanu. 

chrissy-teigen-cristina-siscanu-2.jpg

Chrissy Teigen a răspuns ironic la comentariul Cristinei Șișcanu
Foto Instagram

La rândul ei, Chrissy Teigen a intervenit și a răspuns la întrebarea publicată de soția lui Mădălin Ionescu, în stilul ei caracteristic. Având în vedere că imaginea a fost publicată pe contul lui John Legend, iar Cristina a pus întrebarea tot acolo, Chrissy a fost ironică și a răspuns: „John nu l-a alăptat niciodată pe Miles”.

Cristina Șișcanu și Chrissy Teigen sunt pro alăptare în spații publice

Cristina Șișcanu a născut, în aprilie 2017 o fetiță, pe care ea și soțul său, Mădălin Ionescu, au numit-o Petra. De la nașterea micuței, Cristina a fost una dintre vedetele din România care au susținut alăptatul în locurile publice și au vorbit deschis despre acest subiect. 

[[{"fid":"3365614","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Cristina Șișcanu, alăptându-și în public fetița, Petra","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Arhivă personală "},"type":"media","attributes":{"title":"Cristina Șișcanu, alăptându-și în public fetița, Petra","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

La fel ca și Cristina, Chrissy a vorbit deschis despre alăptat, în trecut, după nașterea fiicei ei, Luna, în vârstă de 2 ani. Vedeta americană s-a fotografiat adesea alăptând primul copil și a susținut alăptarea ca parte din dezvoltarea sănătoasă a copiilor, potrivit revistei Unica. Acesa este, probabil, și motivul pentru care Cristina i-a pus respectiva întrebare vedetei, care i-a înfuriat pe admiratorii acesteia. 

 

 

Loading...

Citește și