Cristina Şişcanu, ironizată că alăptează în public: «Te crezi Fecioara Maria?»

siscanu.jpg

cristina siscanu alaptat public
Cristina Şişcanu şi fetiţa ei Petra, într-un moment care a făcut din nou valuri pe reţelele de socializare
Foto: arhivă personală

Cristina Şi;canu îş alăptează în continuare copilul în public fără a se lăsa intimidată de comentariile răutăciaose la adresa ei. Deşi este un gest firesc, soţia lui Mădălin Ionescu este pusă la colţ de fiecare dată când se expune în această ipostază pe reţelele de socializare. Îns chimb, ei nu-i pasă de gura lumii şi explică de fiecare dată că există un proiect legislativ care încurajează mamele să-şi hrănească copiii la sân oriunde şi oricând, iar acesta a ajuns la Senat, unde va fi supus votului.

Soția lui Mădălin Ionescu își menține cu fermitate poziția pro alăptare în public și asta pentru că i se pare un gest firesc. Criticată pentru că se le arată tuturor pe reţelele de socializare un moment, care potrivit fanilor ei ar trebui să fie intim, Cristina Şişcanu le dă replica celor care o critică.  

"În trecut femeile cu prunci la sân reprezentau obiect al picturilor, iar cel mai cunoscut exemplu este Fecioara Maria care a fost reprezentată astfel în atâtea icoane și pe pereții atâtor biserici! Astăzi însă avem nevoie de o lege ca să ne putem hrăni copilul fără opreliști! Mă bucur enorm că proiectul legislativ care protejează alaptatul în public a ajuns în Senat și va fi supus votului ! #maieputin#victorie @iamprincesspetra", a notat soţia omului de televiziune pe Instagram. Cârcotaşii au reacţionat imediat şi au întrebat-o dacă nu cumva se crede şi ea Fecioara Maria. "Se compara cu Fecioara Maria, drăguța de ea...", aşa sună doar unul dintre mesajele lăsate pe contul vedetei. 

cristina siscanu alaptat publicZoom
Cristina a publicat prima imagine de acest fel vara trecută stârnind o adevărată isterie
Foto: arhivă personală

Nu este prima dată când Cristina Şişcanu le arată tuturor cum îşi hărneşte fetiţa. În trecut, şatena a fost cea care a dat tonul unui adevărat fenomen naţional, atunci când şi-a alăptat, fără nicio sfială, fiica şi a publicat o fotografie pe o reţea de socializare. De aici şi până la o serie de comentarii jignitoare nu a fost decât un pas şi deşi ea publică perioadic astfel de imagini, de fiacre dartă are parte de acelaşi "tratament". Asta nu o împiedică însă să nu facă fix ceeea ce crede că este mai bine pentru copilul ei. 

Cristina Şişcanu este căsătorită cu Mădălin Ionescu. Cei doi au împreună o fetiţă, Petra, care luna viitoare va împlini un an. 

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și