Corina Caragea, poză incendiară. Ce mai contează cartea, când ai asemenea picioare?

corina-caragea-portret.jpg

corina caragea portret
Corina Caragea este una dintre cele mai sexy prezentatoare de la noi
foto: arhivă personală/Instagram

Corina Caragea și-a ”încălzit” fanii de pe Instagram cu o poză incendiară, în plină iarnă. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a făcut publică pe contul personal o imagine cu un ghid de călătorie sprijinit pe picioarele interminabile ale știristei.

Pasionată de călătorii, Corina Caragea (36 de ani) și-a răsfățat fanii de pe Instagram cu o imagine foarte sexy. Știrista de la Pro TV s-a fotografiat cu un ghid de călătorie, însă punctul de atracție al fotografiei nu a fost reprezentat, cum era de așteptat, de viitoarea destinație a Corinei, ci de picioarele ei interminabile.

corina-caragea-picioare.jpg

picioarele corinei caragea
Corina Caragea și-a pozat picioarele sexy și le-a făcut vedete pe Instagram
foto: arhivă personală/Instagram

 

De altfel, fanii vedetei s-au întrecut în a-i transmite complimente și au fost interesați mai puțin de cartea care se odihnea deschisă pe picioarele ei. ”Corina, de ce ai picioarele atât de lungi?”, ”Ai stricat postarea cu caietul”, au fost numai câteva dintre comentariile la imaginea provocatoare. Fotografia a adunat peste 1.300 de inimioare, semn că fanii au apreciat provocarea.

Corina Caragea, pasionată de călătorii

Apropo, ghidul de călătorie era pentru Vietnam, probabil următoarea destinație a Corinei. ”Ce vrei să te faci când vei fi mare? Ei bine eu, la întrebarea asta, răspundeam – călător. Prima parte a copilăriei am petrecut-o în comunismul gri și îmi puneam o dorință așa: să mă culc seara în patul meu și să mă trezesc a doua zi mereu în alt oraș al lumii. Apoi să mă întorc… și tot așa. Cumva, m-am apropiat de realitatea de astăzi, căci îmi place să călătoresc și din fericire harta din mintea mea a devenit tot mai reală”, se descrie Corina pe blogul personal.

 

Citește și:

V-o amintiţi pe Corina Caragea în echipa balerinelor de la „Surprize, Surprize”?

Corina Caragea, la fel de frumoasă și fără machiaj. Cum s-a arătat în fața fanilor

Loading...

Citește și

  • corina caragea

    Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv a intrat în polemică cu fanii ei din cauza unei fotografii în care şi-a etalat picioarele interminabile. Corina Caragea a creat adevărate controverse când şi-a pozat dresul cu steluţe, în ton cu sărbătorile ce se apropie, dar cineva a remarcat un detaliu care i-a stricat imaginea de divă. Degeaba, a încercat vedeta să dreagă busuiocul, căci părerea admiratorului a rămas neschimbată.

  • Dacă anul trecut a avut parte de de ape turcoaz, nisip fin și de 30 de grade în termometre, Corina Caragea a preferat ceva mai puțin exotic decât insula Mauritius din Oceanul Indian, pentru a serba atât trecerea dintre ani cât și fapltul că a împlinit 38 de ani. A rămas pe Bătrânul Continent și a ales Barcelona, orașul lui Gaudi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1