Corina Caragea, la fel de frumoasă și fără machiaj. Cum s-a arătat în fața fanilor

caragea.jpg

corina caragea
Corina Caragea prezintă știrile sportive de la Pro Tv
Foto: Facebook

Corina Caragea (34 de ani) este o prezență obișnuită pe micile ecrane. Frumoasa brunetă le dă întâlnire telespectatorilor Pro Tv în fiecare seară, la știrile sportive.

Dacă la tv apare mereu cu un machiaj impecabil, în timpul liber, vedeta preferă să-și lase tenul să respire și se lipsește de produsele de make up. Așa s-a lăsat surprinsă și într-o imagine pe care a publicat-o pe rețelele sociale, iar frumusețea ei este vizibilă cu ochiul liber. Bruneta nu are nevoie de machiaj, iar admiratorii ei de pe Facebook au observat acest lucru și au complimentat-o: "O imagine fără cusur", "Ești superbă" sau "Îți stă bine oricum"- au fost doar câteva comentarii care s-au strecurat printre cele aproape 1000 de aprecieri primite în doar o oră de la publicarea pozei.

corina_caragea.jpg

corina caragea
Corina s-a lăsat surprinsă fără machiajul de televiziune
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • corina caragea eveniment critici trofeu bau iulia albu

    Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv a dat sacoul sobru pe o vestimentaţie vaporoasă de vară, dar ţinuta ei a fost catalogată drept un dezastru. Invitată la un eveniment, Corina Caragea a purtat o rochie uşoară, cu sandale cu talpă joasă, look-ul ei fiind completat de o manichiură şic, care a stârnit imediat criticile Iuliei Albu.

  • Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de Sport din România, Corina Caragea, ne-a lăsat cu gura căscată zilele trecute când, cu bigudiuri în cap, dar şi cu multe multe bagaje, a plecat de la sediul PRO TV din zona Pache Protopopescu şi a mers până la o prietenă, în cartierul 1 Mai.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1