Cum arată Corina Caragea în costum de baie

corina.jpg

corina caragea prezentatoare stiri sport pro tv
Corina Caragea este prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv
foto: arhiva personală

A revenit la peisajul de iarnă după ce săptămâni întregi s-a afişat doar în costum de baie. Corina caragea a publicat primele fotografii din vacanţa pe care a petrecut-o în Thailanda, iar prezentatoarea ştirilor sportive se poate lăuda cu o siluetă de vis.

Plaje cu nisip fin, ape turcoaz, elefanţi, cascade spectaculoase, maimuţe, crocodili. Asta a văzut Corina Caragea (33 de ani) în Thailanda, dar şi ea a avut ce arăta. Bruneta a făcut furori în costum de baie într-o vacanţă în care a experimentat de toate. A vizitat, a mâncat bucate tradiţionale, a băut cocktail-uri din fructe proaspete şi a bătut plajele în lung şi-n lat. Toate astea au rămas doar amintiri acum pentru brunetă, care preferă să nu se trezească la cruda realitate şi să mai arunce câte un ochi pe sutele de fotografii pe care le-a făcut în vacanţa exotică.

caragea.jpg

corina caragea costum de baie vacanta thailanda
Corina Caragea s-a îndrăgostit de Thailanda
foto: arhiva personală

"Eu m-am cazat în Koh Samui câteva zile şi apoi în Koh Phangan alte câteva zile. Cea din urmă e preferata mea. Mai puţin comercială, sălbatică, având încă farmecul autentic, păstrat în ciuda valurilor de turişti. Toţi vin atraşi ca un magnet de ţara «zâmbetelor», aşa cum i se spune Thailandei. Şi a contrastelor, aş spune eu. Şi a libertăţii. “Thai” chiar înseamnă «libertate» în thailandeză", a notat Corina Caragea pe blogul personal.

Loading...

Citește și

 • Corina Caragea interviu iubit blog

  Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a acordat un interviu unui blogger celebru, în care face dezvăluiri despre felul în care ar trebui să fie omul de lângă ea.

 • corina caragea sexy

  Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV e extrem de apreciată, în special de publicul masculin. Vă prezentăm cele mai sexy imagini cu Corina Caragea.

 • cotrina caragea par mostenire ingrijire

  Are un păr bogat şi mătăsos! Dar ce face bruneta pentru a-şi întreţine podoaba capilară cu care ne încântă de la pupitrul ştirilor sportive? Corina Caragea (31 ani) este convinsă că a moştenit acest păr bogat, de care nu trebuie decât să aibă grijă, întreţinându-l zi de zi.

 • corina caragea aniversare an nou revelion

  Ce aniversare superbă a avut anul acesta Corina Caragea. Pezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv a sărbătorrt împlinirea celor 33 de ani şi Anul Nou în Thailanda. Pentru ştiristă, sfârşitul de an coincide cu ziua ei de naştere, aşa că bruneta a avut dublu motiv să petreacă pe cinste.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1