Concurenții din sezonul 3 „Asia Express” au venit acasă! Cum au fost primiți de familii și ce au făcut prima oară când au ajuns

fodor-bontea3.jpg

Concurenții din sezonul 3 Asia Express s-au întors acasă
Foto: Instagram

Așteptarea a luat sfârșit pentru familiile care le-au dus dorul celor care s-au încumetat să participe la ediția de anul acesta a emisiunii „Asia Express”! Concurenții s-au întors acasă după aventura din Asia, iar primul lucru pe care l-au făcut a fost „să dea iama” în internet, ducându-i nespus dorul.

Filmările emisiunii s-au terminat, iar concurenții s-au reîntors pe meleaguri natale, după provocările pe care le-au avut de îndurat pe „Drumul Comorilor”, cu ruta prin Filipine (țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume) și Taiwan (Republica Chineză, țară insulară din Extremul Orient, situată la doar 160 km depărtare de Republica Populară Chineză).

Concurenții Asia Express s-au întors acasă

Fericiți, câțiva dintre concurenții Asia Express și-au anunțat deja venirea acasă și pe rețelele de socializare, la care n-au mai avut acces ceva vreme. Cei dragi i-au așteptat cu sufletul la gură, încă de la aeroport, unde i-au întâmpinat cu multă veselie și mesaje care mai de care mai siropoase. 

Printre primii care „au spart gheața” și au dat startul postărilor în mediul online au fost Adda și partenerul ei, Cătălin, Ștefania, partenera lui Speak, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan și Răzvan Fodor, care și-a lăsat familia cu greu atunci când a venit vorba de plecarea spre aventura Asia Express.

baladda.jpg

Adda și partenerul ei, Cătălin Rizea, au fost așetptați la aeroport cu o pancartă și multe urale
Foto: Instagram

Cântăreața Adda a fost așteptată încă de la aeroport de către echipa ei de la Baladda Records cu o pancartă care îi urau ei și soțului ei un călduros bun venit acasă. Ulterior, artista a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu abdomenul la vedere, probabil pentru a demonstra că experiența concursului a scăpat-o de câteva kilograme, având în vedere stresul și drumețiile, nu mai spunem de mâncare.

adda.jpg

Prima imagine publicată de Adda pe rețelele de socializare, după întoarcerea de la Asia Express
Foto: Instagram

„Cand s-a terminat aventura Asia Epress România am avut mai multe șocuri și întrebări: Wooow cum arată o cameră de hotel! Unde e jumătate din mine? Am o freză de pui ieșit dintr-o găină galbenă și un cocoș negru! Exista viață și fără internet! Și e foarte intensă! Sunt în viață! Mi-a făcut Cătă poza. Deci încă suntem împreună!”, a glumit Adda pe rețelele de socializare. Întoarcerea acasă a celor doi parteneri a fost și marcată de o revedere emoționantă, Adda și Cătălin murind de dorul băiețelului lor.

razvan-fodor.jpg

Răzvan Fodor a publicat un selfie din avion
Foto: Instagram

Cu siguranță și pentru Răzvan Fodor revederea cu soția și fetița lor a fost emoționantă, însă cântărețul s-a limitat la a publica doar o poză pe rețelele de socializare, din avion, însoțită de mesajul: „Mamă, mă întorc acasă”. 

carmen-grebenisan-alina-ceusan.jpg

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au ieșit la restaurant
Foto: Instagram

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan și-au sărbătorit întoarcerea acasă cu o ieșire la un restaurant, unde au comandat- culmea- tot mâncare asiatică, semn că experiența Asia Express a fost pe placul lor, cel puțin din punct de vedere culinar. Ștefania, partenera lui Speak, a publicat câteva imagini din cadă, spunând că a dus dorul unei astfel de relaxări de care acolo nu a avut parte. 

stefania-speak.jpg

Ștefaniei îi era dor de o baie fierbinte în cadă
Foto: Instagram

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1