Răzvan Fodor, despărțire grea de familie înainte de Asia Express. «Mi se rupe inima»

razvan-fodor-sotie.jpg

Răzvan Fodor s-a despărțit cu greu de familie înainte de plecarea spre „Asia Express”
Foto: Instagram

Pentru echipele de la „Asia Express” a venit ziua decisivă în care fiecare participant a fost nevoit să se despartă de familie și de prieteni și să se îndrepte spre aeroport, unde la destinație îi așteaptă aventura vieții lor.

Răzvan Fodor, care a prezentat „Masterchef” și s-a împrietenit în decursul filmărilor cu Chef Sorin Bontea, a făcut echipă alături de acesta, iar cei doi speră să găsească ingredientele „norocoase” pentru cucerirea drumurilor grele din Filipine și Taiwan. 

Răzvan Fodor și-a luat rămas bun de la familie, pentru aventura de la „Asia Express”

Până atunci însă, Fodor a început cu poate cea mai grea provocare din competiție și anume despărțirea de familie. Acesta și-a îmbrățișat soția și fetița lung înainte de plecare și a anunțat prin intermediul unui mesaj publicat pe instagram că inima lui s-a făcut bucăți odată cu despărțirea de familie. „Asia Express România, uite ce mi-ai făcut! Mi se rupe inima”, a scris acesta alături de imaginea emoționantă în care își lua adio de la cei dragi.

„Îmbrățișare de plecare. Împreună, am trăit multe aventuri prin diverse colțuri ale lumii. De data asta, pleacă singur. Îți ținem pumnii, Fodorică al meu! Să vă jucați frumos!”, a scris și soția lui Fodor, Irina. 

razvan-fodor-familie.jpg

Răzvan Fodor și familia, ultima îmbrățișare înainte de aventura „Asia Express”
Foto: Instagram

În sezonul trei al emisiunii acțiunea se va desfășura tot în Asia, însă „Drumul Comorilor” își va avea ruta prin Filipine (țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume) și Taiwan (Republica Chineză, țară insulară din Extremul Orient, situată la doar 160 km depărtare de Republica Populară Chineză).

Concurenții care pornesc pe „Drumul Comorilor” vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la comoara de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • razvan fodor chefi la cutite

    Revedere cu emoţii luni seară la Chefi la cuţite (Antena 1). Fostul prezentator Masterchef (ProTV), Răzvan Fodor, a păşit în faţa juraţilor cu care este bun prieten şi i-a impresionat cu un preparat mexican. Sigur pe el, fosta gazdă a concursului culinar similar de la ProTv a reuşit să-i dea gata pe cei trei chefi şi a obţinut cuţitul de aur, un "pașaport" ce îi trimite pe cei mai talentați trei concurenți direct în echipele celebrilor bucătari, cu șansa unică de a omite etapele eliminatorii de foc ale Bootcamp-ului.

  • Urmează o perioadă dificilă pentru Antonia şi Alex Velea. El va pleca pentru două luni în Asia, să filmeze pentru reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1), în timp ce ea va rămâne acasă cu familia. Premiată în weekend la „The Artist Awards” de la Craiova, Antonia ne-a spus cum va rezista să nu-şi vadă iubitul atât de mult timp.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1