VIDEO Alex Velea și Antonia, despărțire în lacrimi! Cântărețul a plecat la Asia Express

alex-velea-antonia-copii.jpg

Alex Velea a fost însoțit la aeroport de Antonia și de cei doi băieței pe care îi au împreună
Foto: Instagram

Lacrimile curg șiroaie sâmbătă, 19 noiembrie, pe aeroport, unde noii concurenți „Asia Express” s-au despărțit de familie și de prieteni și s-au îmbarcat pentru cea mai mare aventură din viața lor.

Plecarea spre aventura din „Asia Express”, sezonul cu numărul 3, face noi „victime”! După ce Răzvan Fodor a dezvăluit că s-a despărțit cu greu de soția lui, Irina, și de fetița pe care o au împreună, se pare că nici pentru cuplul Antonia-Velea momentul de „adio” nu a fost deloc ușor.

Alex Velea a fost însoțit la aeroport de toată familia, Antonia și cei doi băieței pe care îi au împreună fiind nelipsiți de la „fața locului”. Cântărețul face echipă la „Asia Express” cu fiul lui „adoptat”, Mario Fresh, și, dacă cei doi s-au dat viteji în momentul în care s-au încumetat să participe la emisiune, iată că atunci când a venit timpul să își ia „adio” de la cei dragi, aceștia s-au intimidat, iar la final s-a lăsat și cu lacrimi.

Antonia și Alex Velea, despărțire lacrimogenă

 

Cel mai emoționant moment însă a fost cel de despărțire dintre Alex Velea și Antonia, cântăreața nemaiputându-și stăpâni lacrimile în cele din urmă. Aceasta nu va mai putea lua deloc legătura cu tatăl băiețeilor ei, având în vedere că la „Asia Express” regulile sunt stricte, iar tehnologia este interzisă. Micuții lui Velea, Akim și Dominic, încearcă la rândul lor să se obișnuiască cu ideea, iar mama lor i-a filmat în timp ce urmăreau câteva secvențe din sezonul trecut al emisiunii, pentru a se pune în temă cu ce-l va aștepta în curând și pe tăticul lor. 

Mario Fresh, condus de Alexia Eram la aeroport

mario-fresh-alexia.jpg

Și Mario Fresh și-a luat rămas bun de la iubita lui, Alexia Eram
Foto: Instagram

 

Mario Fresh a trebuit să își ia rămas bun de la iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, cei doi fiind nevoiți să stea din nou departe unul de celălalt, asta după ce Alexia a decis să studieze în Anglia, punând într-un fel bețe în roate în relația lor. Fiind totuși obișnuiți cu distanța, iubăreții tineri au speranța vie în suflet că totul se va termina cu bine.

 

Citește și:

EXCLUSIV De ce nu se duce Antonia cu Alex Velea la «Asia Express». Cântăreţul va lipsi două luni

Antonia, pentru prima dată cu toți copiii în brațe: «Sunt cea mai fericită femeie în viaţă»

 

Loading...