Claudia Pătrășcanu se luptă cu Gabi Bădălău pentru custodia copiilor: „Ce grijă să aibă de băieți, când el bate cluburile?”

claudia-patrascanu.jpg

Claudia Pătrășcanu
Claudia Pătrășcanu speră să câștige custodia copiilor
Foto: Arhiva personală

Claudia Pătrășcanu (41 de ani) a decis să se lupte până în pânzele albe cu fostul soț, Gabi Bădălău, pentru custodia celor doi copii ai lor, Gabriel (5 ani) și Nicholas (doi ani și jumătate).

Deși Gabi Bădălău și-a refăcut viața după divorțul de Claudia Pătrășcanu, el a decis să deschidă proces și să ceară în instanță custodia copiilor.

„Pentru mine e foarte greu. El e învățat cu procesele, are nu știu câte la activ. Eu am plâns când m-am văzut prima dată în sala de tribunal. El consideră că are spate, e împins de părinții lui. Ei decid pentru el și pentru viața lui, îi spun ce să facă, de parcă ar fi făcut copiii cu părinții lui și nu cu mine. Sper din tot sufletul să obțin acești copii, sunt legată de ei, cum să stea fără mama lor?”, a declarat fosta solistă de la Exxotic, în exclusivitate pentru Click!.

„Eu mi-aș fi dorit să rămânem prieteni de dragul copiilor!”

claudia-patrascanu-copii.jpg

Claudia Pătrășcanu și copiii
Claudia, alături de cei doi băieți ai ei, Gabriel și Nicholas
Foto: Arhiva personală

 

Claudia Pătrășcanu a vorbit și despre motivele divorțului de Gabi Bădălău: „Mi-a adresat injurii de față cu copiii. Am îndurat multe. Ce grijă să aibă el de băieți, când el bate cluburile și trimite mesaje de amenințare. El vrea să-i ia, e convins că o să câștige. Eu mi-aș fi dorit în ciuda celor întâmplate, să rămânem prieteni măcar de dragul copiilor, dar nu s-a putut”, a mai spus bruneta.

 

Citește și

Claudia Pătrăşcanu, divorţ dificil de Gabi Bădălău: «Îmi trimite mesaje de ameninţare din vacanţele cu diferite doamne»

Încă însurat cu Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău s-a cuplat cu fosta nevastă a fotbalistului Gabi Enache

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1