Încă însurat cu Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău s-a cuplat cu fosta nevastă a fotbalistului Gabi Enache

1-35col-claudia-patrascanu-si-gabi-badalau-9-5155.jpg

claudia patrascanu, gabi badalau, madalina enache, gabi enache
După 5 ani de relație, Gabi și Claudia divorțează la tribunal. Au doi băieți împreună

Acuzaţiile de infidelitate se probează în cazul lui Gabi Bădălău. Nu doar atunci când forma un cuplu cu Claudia Pătrăşcanu a călcat pe ”bec”, ci şi acum. Afaceristul nu a mai avut răbdare să divorţeze la judecătorie de femeia cu care are doi copii, ci s-a cuplat cu o blondină pe care a dus-o prin vacanţe. Femeia se numeşte Mădălina şi a fost măritată cu fotbalistul Gabi Enache cu care are un copil.

”După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni.. Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!”, scria în august 2019, pe Facebook, Claudia Pătrăşcanu (39 de ani), după ce a fost alungată din casa conjugală, împreună cu cei doi copii. Artista l-a acuzat pe Gabi Bădălău (35 de ani) de infidelitate şi iată că dovezile ies la iveală acum. Potrivit informațiilor publicate de Spynews.ro, În timp ce se războieşte prin tribunal pentru custodia şi pensia alimentară a celor doi fii, Nicholas (5 ani) şi Gabriel (3 ani), în privat, afaceristul este super fericit şi se distrează alături de noua ”achiziţie", este vorba despre fosta nevastă a fotbalistului Gabi Enache.

2-2col-94511.jpg

claudia patrascanu, gabi badalau, madalina enache, gabi enache
Blonda apetisantă din Hunedoara i-a sucit mințile milionarului din Bolintin

Tânăra se numeşte Mădălina, are aproape 30 de ani, este originară din Simeria şi are o fetiţă pe nume Anais în vârstă de 5 anişori. Are un salon de înfrumuseţare, conduce o maşină scumpă şi a investit în propriul trup în jur de 20.000 de euro: şi-a pus silicoane şi şi-a faţetat dantura. Craiul din Bolintin Vale se iubeşte de câteva săptămâni cu sexoasa blondină  şi au ”consumat” până acum două vacanţe în străinătate. Mai precis în Turcia, unde s-au relaxat într-un resort de lux, şi în Franţa, unde au cinat la restaurant de fiţe şi au făcut shopping prin magazinele de firmă. Deşi nu şi-au oficializat relaţia, cei doi şi-au postat pe reţelele de socializare fotografii din aceleaşi locuri în care par foarte fericiţi.

2-bd-3-2col-8911515.jpg

claudia patrascanu, gabi badalau, madalina enache, gabi enache
Mădălina şi Gabi Enache au o fetiță

Se pare că Bădălău junior ar fi făcut cunoştinţă şi cu fetiţa Mădălinei şi s-ar fi ataşat de micuţă, cei trei petrecând destul de mult timp împreună. Deocamdată  tânărul milionar încă nu este un bărbat liber în acte şi va mai trece o perioadă până se va întâmpla asta, deoarece sunt doi copii la mijloc. Până atunci, îşi vede cei doi fii în programul dat de judecători, adică două weekenduri pe lună. Cât despre pensia alimentară, deocamdată Claudia nu primeşte nimic pentru micuţi, întrucât nu s-a dat încă o decizie judecătorească, însă ştie că va fi una foarte mică, de câteva sute de lei. Deranjată de cei care spun că ar aştepta o pensie alimentară uriaşă de la soţul ei,  Claudia Pătrăşcanu a scris pe Facebook un nou mesaj în care vorbeşte deschis despre divorţul de soţul ei.  Vedeta a precizat clar că nu aşteaptă o avere din partea acestuia pentru ea şi copii şi a şi motivat: „S-a scris în presă că aştept avere şi pensie alimentară că să-mi reconsolidez cariera…Păi dacă ar fi fost aşa… aşteptam, nu?! N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanţă pentru divorţ. Din fericire, nu am aşteptări nici de la soţul meu, nici de la instanţă! Ce aşteptări aş putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soţului meu???”, a scris Claudia, deoarece aşa a declarat fiul senatorului Bădălău că ar câştiga, 1.340 de lei net.

Claudia s-a întors la muzică după despărţire

2-bd-5-album-41551.jpg

claudia patrascanu, gabi badalau, madalina enache, gabi enache
A scos o piesă cu un mesaj puternic

Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 alături de trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy alături de Cristina Rus, Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy. La destrămarea acesteia din urmă, Claudia a ales o carieră solo. În 2014, Claudia a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău în prima lună de relație, au decis apoi să se căsătorească și ulterior Claudia a mai născut un copil. Acum, după despărţire, bruneta este și mamă, și tată pentru Nicholas și Gabriel și luptă să și-i crească cât mai frumos. Dacă în trecut își neglijase cariera muzicală, iată că acum încearcă să o consolideze și este pe val. A scos o piesă nouă, a filmat un videoclip intitulat ”Tată de duminică”, a avut câteva concerte de Sărbători și a început să acorde mai mult interes stilului de viață, făcând sport și mergând la proceduri corporale.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1