Claudia Pătrăşcanu, divorţ dificil de Gabi Bădălău: «Îmi trimite mesaje de ameninţare din vacanţele cu diferite doamne»

gabi-badalau-claudia-patrascanu_1.jpg

gabi badalau si claudia patrascanu
Gabi Bădălău e ste determinat să lupte în instanţă împotriva Claudiei pentru a obţine custodia celor doi copii
Foto:Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Claudia Pătraşcanu şi Gabi Bădălău au decis să divorţeze la sfârşitul verii anului trecut, iar o serie de amănunte care nu îi fac cinste lui Gabriel au ieşit la iveală atunci când fosta sa soţie a decis să rupă tăcerea. Deşi părea că situaţia a devenit mai puţin tensionată după ce aceştia au fost împreună la munte cu cei mici, lucrurile sunt departe de a fi soluţionate. Claudia a scris recent un mesaj pe contul personal de Instagram prin care a explicat de ce despărţirea de Gabi nu este una atât de uşoară pe cât şi-ar fi dorit.

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au decis să divorţeze, după ce crismatica solistă a rupt tăcerea şi a vorbit despre atitudinea nepotrivită pe care el a manifestat-o, pe parcursul relaţiei, în cadrul familiei. Mai mult decât atât, vedeta a compus o melodie în care abordeează subiectul care a măcinat-o pentru o bună perioadă de timp, şi anume neimplicarea unui tată în viaţa copiilor.

Gabi Bădălău nu a părut extrem de deranjat de acuzele care i-au fost aduse şi, la scurt timp după despărţirea de cea care i-a fost soţie, şi-a găsit liniştea şi fericirea în braţele fostei soţii a lui Gabi Enache. Se pare că fostul soţ al Claudiei este determinat să lupte, pe orice cale, cu cea alături de care a împărţit amintiri frumoase cândva, căci continuă să îi trimită mesaje de ameninţare, potrivit spuselor cântăreţei. Fosta membră Exxotic a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram în care a răspuns unei întrebări pe care o primeşte frecvent din partea fanilor.

claudia-patrascanu-gabi-badalau-2.jpg

claudia patrascanu si gabi badalau au fost in vacanta impreuna
Foștii soți au mers în vacanță împreună, de dragul copiilor lor, în luna ianuarie
Foto:Arhivă personală

"Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicaţi copiii noştri. Tatăl lor este cel care a decis că-şi doreşte ca divorţul nostru să aibe loc în instanţă. De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanţele pe care le petrece cu diverse doamne, îmi trimite mesaje de ameninţare şi intimidare...că instanţa va decide în favoarea lui...mă întreb şi eu, cum probabil că vă întrebaţi şi mulţi dintre voi care citiţi aceste rânduri acum...cum ştie el deja ce va decide instanţa", au fost rândurile scrise de Claudia. 

La sfârşitul verii Claudia a răbufnit pe Facebook

Spre finalul verii, Claudia nu a mai putut suporta atmosfera apăsătoare de acasă și a decis să facă lumină asupra relației sale cu Gabi Bădălău, cel care îi devenise soț în anul 2015, cunoscut ca fiind un mare crai înainte de mariaj. Claudia și-a vărsat amarul prin intermediul unui mesaj acid pe care l-a scris pe pagina personală de Facebook . Din rândurile scrise a reieșit că soțul ei a fost cel care a avut o atitudine necorespunzătoare față de ea, dar și față de copii.

Gabi Bădălău și Claudia, poveste de dragoste cu năbădăi

Claudia Pătrășcanu s-a căsătorit civil cu Gabi Bădălău de Ziua îndrăgostiților, în 2015. Tot atunci, cei doi au făcut și o logodnă în biserică, înaintea slujbei de botez pentru primul lor fiu. Un an mai târziu, la sfârșitul lunii mai, cei doi făceau nuntă mare, cu viței și berbecuți. 

gabi-badalau-claudia-patrascanu.jpg

gabi badalau si claudia patrascanu
Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu vor divorţa în instanţă
Foto:Arhivă personală

Relația lor i-a luat pe mulți prin surprindere, dată fiind diferența de vârstă de șapte ani dintre ei, în favoarea lui Bădălau, cunoscut ca un mare crai, dar și evoluția foarte rapidă. La numai o lună după ce s-au cunoscut, Claudia a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului. Lucrurile s-au așezat însă neașteptat de frumos, iar în 2017, Claudia și Gabi au devenit părinți pentru a doua oară.

Claudia Pătrășcanu vrea să-și crească singură băieții

Scandalul dintre solista Claudia Păstrășcanu (41 de ani) și afaceristul Gabriel Bădălău (35 de ani), fiul senatorului Nicuale Bădălău (59 de ani), e departe de final. Artista a cerut divorțul și se luptă pentru custodia fiilor Gabriel (5 ani) și Nicholas (4 ani). Până la primul termen din 24 martie, judecătorii au fixat un program de vizitare a copiilor. Claudia a spus, pe conturile sociale, că Gabi o presează să renunțe la copii: „Pentru soțul meu, cale amiabilă ar însemna să tac și să renunț la copiii mei. Niciodată. Amiabil, tatăl lor și-ar dori să nu participe la nici o cheltuială pentru copii. Ca urmare, să renunțe la statutul de tată al lor, sunt gata să nu-i mai cheme Bădălău. Vor avea și mamă, și tată în Claudia Pătrășcanu și nu vor mai avea nevoie de nici o pensie alimentară”. (Andreea Dumitru)

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • După ce au anunțat că nu mai sunt „la cuțite” după divorț și au în prezent o relație amicală de dragul celor doi copii pe care îi au împreună, foștii soți Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au plecat împreună și în vacanță.

  • claudia si baietii

    Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru cei care nu mai cred de ceva vreme în Moș Crăciun, însă au păstrat în suflet magia specifică Crăciunului. În această perioadă visele devin realitate, iar oamenii se opresc preț de o clipă din ritmul accelerat al vieții pentru a se gândi la ce este cu adevărat important. Familia, iubirea, înțelegerea, ajutorul reciproc sunt cuvintele care le vin în minte. Claudia Pătrășcanu și Andreea Antonescu nu sunt o excepție. Anul 2019 nu a fost unul deloc ușor pentru cele două artiste, ci acela în care au spus adio partenerilor de viață și au început un drum diferit, oricât ar fi de greu.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5