Cine sunt ispitele din sezonul 5 «Insula Iubirii». Trei dintre ele au fost dezvăluite!

ionut-gojman-insula-iubirii1.jpg

Cine sunt primele ispite confirmate, din noul sezon „Insula Iubirii”
Foto: Captură Youtube

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Noul sezon al emisiunii „Insula Iubirii” urmează să debuteze pe micile ecrane în curând, promițând să uimească din nou prin ușurința cu care cuplurile care și-au jurat dragoste veșnică înainte de a ajunge în resorturile din Thailanda dau iubirea „de acasă” pe aventura oferită de către ispite pe durata show-ului. Iată care sunt primele 3 ispite ce apar în sezonul 5!

„Insula Iubirii” revine pe micile ecrane cu sezonul 5, iar telespectatorii au fost extrem de curioși, încă de când sezonul 4 s-a încheiat, cine va juca rolul de ispită în noua ediție a show-ului. Sezonul trecut s-a speculat că unul dintre concurenți va fi cel care se va transforma în ispită, producătorii emisiunii oferindu-i această șansă lui Ionuț Gojman, fostul partener al Mirelei, după ce el și-a prezentat interesul în nenumărate rânduri în acest sens.

ionut_nicoleta_insula_iubirii.jpg

Ionuț Gojman și Nicoleta vor participa în sezonul 5 al emisiunii „Insula Iubirii” pe post de ispite
Foto: Captură Antena 1

Cine sunt ispitele sezonului 5 „Insula Iubirii”

Deși realizatorii emisiunii nu au confirmat încă decizia, aceștia au filmat câteva promo-uri pentru noul sezon, în care apare fostul concurent pe post de ispită. Așadar, primul care va putea fi văzut pe micile ecrane încercând să le ispitească pe noile concurente va putea fi Ionuț! 

Filmat acum un an, tot în Thailanda, noul sezon se anunță a fi cel puțin la fel de controversat ca primul. Până când va putea fi urmărit pe TV, au fost deja dezvăluite cel puțin două dintre ispitele care vor testa relațiile în sezonul 5: două masculine și una feminină. Tot în sezonul anterior a fost confirmat și faptul că ispita Mircea va reveni și în acest an, în aceeași poziție.

Acesta apare într-unul din filmulețele de prezentare ale emisiunii, așa că „postul” lui este asigurat și ocupat! De asemenea, și una dintre ispitele feminine a fost dezvăluită. Nicoleta, cea care a încercat să-l seducă pe Ionuț Gojman în sezonul 4, se va întoarce și ea în sezonul 5, de data aceasta pe aceeași poziție precum fosta ei „pradă”. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Mirela Baniaș de la Insula iubirii se pregătește intens pentru cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta iubită a lui Ionuț Gojman a reușit să treacă peste relația care a făcut-o cunoscută în lumea mondenă și acum i-a spus «DA» unui alt bărbat cu care urmează să facă și nunta, dar și un copil.

  • ionut nicoleta insula iubirii

    Dialogul spumos demn de un adevărat scenariu de film porno din sezonul trecut al emisiunii «Insula Iubirii» a fost taxat dur de CNA. Membrii Consiliului au considerat că discuţiile explicite despre sex între ispite şi concurenţi, difuzate în prime-time, nu au cum să facă parte dintr-un astfel de program, la care se uită şi minori. Sezonul din toamna trecută a fost doar picătura care a umplut paharul, în fapt postul din Băneasa fiind amendat pentru toate ediţiile de până acum în care telespectatorii au asistat şi la scene deocheate.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5