Ispita Nicoleta de la «Insula iubirii», ședință foto nud pe plajă, alături de Ionuț

ionut_nicoleta_insula_iubirii.jpg

ionut nicoleta insula iubirii
Ionuț și Nicoleta s-au apropiat periculos de mult la ședința foto
Foto: captură Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Telespectatorii fideli ai emisiunii "Insula iubirii" au avut parte duminică seară, 7 octombrie, de scene incitante. Nicoleta, una dintre cele mai disputate ispite, a fost protagonista unei ședințe foto super sexy, în timpul căreia nu s-a sfiit să pozeze nud.

Alături de Nicoleta a fost Ionuț, bărbatul cel mai apropiat de ea de la Purimuntra, cel care și-a arătat în repetate rânduri interesul. Plini de sclipici, cei doi au făcut deliciul tuturor, mai ales cu lipsa de inhibiții și cu pozițiile pe care le-au exersat în fața aparatului de fotografiat.

nicoleta_ionut_insula_iubirii.jpg

nicoleta ionut insula iubirii
Nicoleta și Ionuț au fost protagoniștii unei ședințe foto incendiare
Foto: captură Antena 1

 

Ionuţ s-a lăsat purtat de val, mai ales atunci când ispita Nicoleta s-a urcat peste el. „Arată foarte bine, era sclipicioasă, strălucitoare”, a spus iubitul Mirelei despre ispita Nicoleta.

„Dacă simţi ceva tare, e telefonul”, i-a spus cineva Nicoletei în timp se stătea dezbrăcată peste Ionuţ. „Ştiu, dar nu vreau să îi sparg ecranul„, a spus ispita de la „Insula Iubirii  râzând.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • În ediția de luni seara, visul frumos s-a încheiat brusc pentru Andreea și Gabi, care au fost treziți la realitate și puși să își înfrunte problemele grave din viețile și relația lor. La Minitel, visul Andreei a continuat cu o petrecere de nuntă ca la carte, cu hore și chiuituri, iar toate concurentele au continuat să îi încurajeze Andreei aceste comportamente, doar pentru ca apoi să se declare contrariate de reacțiile ei.

  • flore salalidis sani insula iubirii

    Concurenţii de la Insula Iubirii încep să fie supuşi unor adevărate teste de foc. În ediția de duminică seara (30 septembrie) a emisiunii ”Insula Iubirii”, Ionuț a fost protagonistul unui moment care l+a lăsat fără cuvinte. El a mers la o întâlnire cu ispita Flore Salalidis, care i-a oferit nu doar o coapanie interesantă, ci şi o priveliște de vis.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5