Adevărul despre relația dintre ispita Mircea și Mirela de la Insula Iubirii

insula_iubirii.jpg

Ispita Mircea a dezvăluit care este adevărata relație dintre el și Mirela
Foto Facebook

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Mirela de la «Insula Iubirii» a creat o adevărată controversă după ce s-au finalizat filmările de la emisiune. Ea și cu Ionuț Gojman au venit foarte îndrăgostiți, iar la final au ales să se despartă, din cauza infidelităților ambilor parteneri.

Mirela a fost foarte criticată pe rețelele de socializare că a fost prietenă cu Hannelore, dar cu care a rupt legătura după ce a văazut la televizor că o mințea spunându-i că nu-l simpatiza pe Andy.

hannelore_mirela_insula_iubirii.jpg

Hannelore și Mirela au fost foarte bune prietene

Mirela și ispita Mircea nu au rămas împreună după emisiune

MIrela și ispita Mircea au avut parte de câteva momente intime, iar toată lumea a crezut că ei au rămas împreună chiar și după emisiune, însă lucrurile nu au stat în acest mod.

„Sincer, după tot ce am văzut că s-a întâmplat în acel moment, n-am mai încercat. Era schimbată, noi oricum am mai ţinut legătura, dar să încercam să construim o relaţie, nu”, a declarat Mircea, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Mirela și Hannelore s-au certat după Insula Iubirii

Mirela de la Insula Iubirii a criticat-o pe Hannelore destul de dur, iar acest lucru l-a deranjat enorm pe soțul ei care a reacționat imediat.

"După terminarea filmărilor, nu am mai ținut legătura cu Hannelore. Pe insulă am încercat să fim amice, însă mi-am dat seama că ea nu-și asumă gesturile pe care le-a făcut. Nu sunt singura care a văzut chimia dintre ea și Andi și faptul că s-a îndrăgostit. Erau ca un cuplu pe Insulă, toată lumea a observat. Am încercat să-i deschidem ochii, să o facem să-și asume ceea ce se întâmplă cu ea. Mi-am dat seama că nu am cu cine", a fost mesajul Mirelei despre Hannelore.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • hannelore mirela insula iubirii

    Din cele mai bune prietene, Hannelore şi Mirela au ajuns să se duşmănească după terminarea filmărilor la "Insula Iubirii". Blondina s-a supărat pe colega care a spus în emisiune despre ea că era îndrăgostită de ispita Andi, divulgând astfel secretul pe care tânăra îl păzea.

  • Bogdan de la Insula Iubirii s-a supărat foarte tare pe Mirela după ce ea a spus câteva lucruri despre Hannelore care nu i-au convenit soțului. Mirela a declarat că nu mai este prietenă cu Hannelore din cauza faptului că nu și-a dat seama cum este ea dect după ce a urmărit emisiunea.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5