Cine sunt finaliştii de la «Vocea României»

vocea_romaniei.jpg

vocea romaniei antrenori
Antrenorii de la Vocea României au emoţii mari pentru elevii lor
Foto: arhivă personală

Opt semifinalişti au făcut spectacol vineri seara (7 decembrie) la Vocea României. Conform regulamentului, doar jumătate dintre ei vor performa în actul final al concursului muzical de la Pro Tv, fiind aleşi de public prin vot.

Vocea României, sezonul opt, se apropie de sfârşit. Vineri, la Pro Tv, concurenţii au urcat pe scenă într-o ediţie live, ceea ce a sporit şi mai mult emoţiile celor care aspiră la premiul cel mare. 

dora gaitanovici

Telespectatorii și-au ales favoriții, iar în urma voturilor trimise de aceștia, cei patru finaliști ai sezonului 8 sunt Alma Boiangiu, din echipa lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, din echipa Irina Rimes, Mădălina Coca, din echipa Andrei, și Bogdan Ioan, din echipa lui Smiley. Aceștia vor lupta vinerea viitoare pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

alma_boiangiu.jpg

alma boiangiu vocea romaniei
Alma Boiangiu
foto: Pro Tv

1, 4 milioane de oameni au urmărit «Vocea României» la Pro Tv

Semifinala sezonului 8 «Vocea României» a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 6.9 puncte de rating și 21.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.8 puncte de rating și 18.3% share.

madalina_coca.jpg

madalina coca
Mădălina Coca
Foto: arhivă personală

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la «Vocea României», iar în minutul de maximă audiență, de la 21:00, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

bogdan_ioan.jpg

bogdan ioan
Bogdan Ioan
foto: Pro Tv

Vineri, 14 decembrie, de la 20:30, cei patru concurenți cu voci formidabile, care au cucerit antrenorii și publicul cu momentele prezentate pe scenă, vor lupta pentru marele premiu. 

 

Citeşte şi:

Secretul ghetelor pe care Irina Rimes şi Andra le poartă la Vocea României

Vocea României introduce butonul de block în sezonul 8!

 

 

Loading...
 
 

Citește și