Cum a decurs semifinala de la Vocea României

47317658_2872383236121271_8556246985949052928_o.jpg

Tudor Chirilă a pregătit momente impresionante la semifinalele Vocea României
Foto Facebook

Marea semifinală de la Vocea României a fost plină de momente emoționante atunci când concurenții s-au întrecut în reprezentații care i-au ridicat în picioare atât pe jurați cât și publicul.

Printre melodiile care au fost interpretate vineri în semifinala Vocea României se regăsesc „Shallow', piesa interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul „A Star Is Born”, „Who wants to live forever”, melodie din repertoriul Queen, „Unchain my heart”, hitul lui Joe Cocker, sau „Perfect fără tine”, de la Vama.

În semifinală, concurenții au adus pe scenă câte două momente speciale. Ei vor cânta câte o melodie singuri și vor alcătui și un trio – cei doi semifinaliști împreună cu antrenorul lor vor interpreta o piesă.

Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Mădălina Coca și Renate Grad, din echipa Andra; Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, din echipa Smiley, au pregătit românii cu reprezentații de neuitat.

Concurenții au repetat intens alături de antrenorii lor, împreună au găsit cele mai bune registre pentru piesele pe care le vor cânta săptămâna aceasta și au realizat momente unice pentru a bucura telespectatorii și pentru a-i convinge că ei sunt cei care merită voturile lor care îi pot duce în finală, mai aproape de marele trofeu și de premiul în valoare de 100.000 de euro.

Loading...

Citește și

  • Jurata concursului „Vocea României” (ProTV), Irina Rimes (27 de ani), şi-a lansat luni seară, într-o manieră originală, cartea-album „Cosmos”, eveniment care a avut loc la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti.

  • Irina Rimes și-a spus părerea cu privire la Tudor Chirilă mărturisind că ea îl apreciază foarte mult pe el ca și artist și ca persoană. Ea a mărturisit că toată lumea are ceva de învățat de la Tudor Chirilă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1