Vocea României introduce butonul de block în sezonul 8!

14_2-col-antrenorii-vocea-romaniei-2.jpg

Smiley, Andra, Irina Rimeş şi Tudor Chirilă sunt antrenori în sezonul 8
foto: Pro Tv

La Vocea României nu s-a schimbat doar juriul, ci şi regulile. Producătorii au introdus o schimbare care îi va viza direct pe antrenori. România este a doua țară, după Statele Unite ale Americii, care aduce acest mecanism în format! Noutatea introducerii butonului de block va duce competiția la un nou nivel, iar suspansul și tensiunea vor crește simțitor.

Pe lângă marele buton roșu, fiecare scaun al juraţilor are în acest sezon alte trei butoane galbene extrem de importante, cu numele celorlalți trei antrenori. Acestea permit fiecăruia dintre ei să-l blocheze pe unul dintre ceilalți trei și astfel să nu poată lupta pentru un concurent. Tudor, Irina, Andra și Smiley au posibilitatea să folosească o singură dată butonul de block în etapa audițiilor pe nevăzute.

buton_de_block.jpg

buton block vocea romaniei
Antrenorii au o nouă armă în lupta pentru cele mai bune voci
foto: Pro Tv

Antrenorul blocat nu va ști asta până nu va apăsa butonul roșu. Acesta se va întoarce și abia atunci va vedea că unul dintre colegii lui a decis să-l blocheze și că nu poate lupta pentru vocea care l-a cucerit.

"Suntem foarte entuziasmați de introducerea acestui nou element în formatul Vocea României. E ceva ce nu a mai văzut nimeni până acum, nici măcar antrenorii, ceva care va schimba radical jocul. Sezonul 8 este unul plin de surprize, iar Tudor, Irina, Andra și Smiley au acum o nouă armă prin care pot aduce în echipele lor concurenții pe care și-i doresc. Va aștept din toamnă la Vocea României, să simțiți energia unui sezon cu totul special!”, a spus Pavel Bartoș.

Actorul este gazda emisiunii-concurs de talente de la Pro Tv încă din primul sezon.   

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Andra al patrulea antrenor de la Vocea Romaniei

    Andra este cel de-al patrulea antrenor de la «Vocea Romaniei». Misterul a fost elucidat, iar acum echipa juraţilor este completă, gata pentru cel de-al optulea sezon: Irina Rimes, Tudor Chirilă, Smiley şi Andra. Odată cu acest proiect, soţia lui Cătălin Măruţă ajunge la apogeul carierei, cu 3 proiecte mari, în prime-time. În urmă cu 10 ani nici nu visa la ceea ce avea să i se întâmple azi.

  • Loredana Groza a decis să renunțe la proiectul Vocea României din care a făcut parte încă din prima difuzare a lui în România. Deși niciun concurent din echipa ei nu a câștigat concursul de talent în niciun sezon, artista a fost încrezătoare și a rămas pe scaunul de jurat până în sezonul trecut. Hotărârea să renunțe la show a fost luată și de Adi despot pentru care sezonul trecut a fost singurul din care a făcut parte.

  • loredana adi despot

    Suspansul continuă la Vocea României. După ce Loredana şi Adrian Despot au părăsit show-ul, antrenori noi îşi fac apariţia la competiţia vocilor. Până în acest momeet se ştie că Irina Rimes îi ia locul Loredanei, iar Tudor Chirilă, câştigător de trei ori al concursului de talente, va rămâne în scaunul de jurat.

  • Juriul emisiunii "Vocea Romaniei"

    Cine pleacă de la „Vocea României”?, Cine vine la „Vocea României”, care sunt noii antrenori? Acestea sunt întrebările de pe buzele tuturor, după ce postul PRO TV a anunțat că show-ul de talente revine din toamnă cu schimbări semnificative. Click! îți spune cele mai plauzibile scenarii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1