Cine o ajută pe Andreea Bălan să aibă grijă de cele două fetițe, după externare

andreea-balan-ajutor-copii.jpg

Cine o ajută pe Andreea Bălan în creșterea fetițelor ei
Foto: Instagram

Andreea Bălan este o mămică dedicată care adoră să petreacă timp în compania celor două fetițe ale ei și ale lui George Burcea, însă, uneori, având în vedere cariera ei artistică, aceasta mai are nevoie și de ajutor. Când e plecată în turnee, mama artistei este piesa de rezistență în casă, ea fiind cea care are grijă de nepoțele, când soțul Andreei este și el ocupat.

Andreea Bălan s-a externat recent din spital și, după ce a trecut printr-o situație critică în momentul în care i-a dat naștere fetiței sale, din cauza unor complicații care i-au cauzat un stop cardio-respirator, acum vedeta este acasă, în brațele celor dragi, care au așteptat-o cu nerăbdare. Cântăreața a dezvăluit că starea ei este una bună în prezent și că se bucură din plin din nou de rolul de proaspătă mămică, ea și George mai având acasă o micuță, surioara mai mare a Clarei, Ella Maya. 

andreea-balan-mama1.jpg

Andreea Bălan se bucură de mult ajutor din partea mamei sale, bunicuța Valeria de la Ploiești
Foto: Blitz

Mama Andreei Bălan o ajută pe artistă în creșterea celor două fetițe 

Cu două fetițe „pe cap”, dintre care și una nou-născută, având în vedere și problemele de sănătate cu care s-a confruntat, Andreea are în mod sigur nevoie de ajutor, pe care îl primește în special din partea mamei ei, doamna Valeria, așa cum s-a întâmplat și în 2016, când s-a născut micuța Ella. La momentul respectiv, mama artistei s-a mutat din Ploiești la fiica ei acasă și s-a și pensionat, special pentru a-i putea fi de ajutor Andreei. 

„Mama mea este foarte fericită. Ea se va muta la noi. Încă nu a făcut-o pentru că lucrează, dar va ieşi la pensie special ca să aibă grijă de copil. Cred că bunicii sunt cei mai în măsură să crească aşa cum trebuie nepoţii", spunea artista la momentul respectiv. Mama vedetei este de profesie inginer. 

mama-andreea-balan.jpg

Mama Andreei Bălan, încărcată cu plase cu bunătăți, îndreptându-se spre casa fiicei ei
Foto: Mihai Ionescu

Artista se bucură și de ajutor din partea soțului ei, George Burcea, căruia a ținut să îi mulțumească după ce s-a externat din spital, pentru tot sprijinul acordat, acesta fiindu-i mereu aproape în momentele critice. 

Andreea Bălan formează un cuplu cu actorul George Burcea, cei cunoscându-se din 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul “Rece” al artistei. Pe platourile de filmare, între cei doi s-a înfiripat o prietenie frumoasă care, apoi, s-a transformat într-o poveste de dragoste, având în vedere că actorul a interpretat la momentul respectiv rolul iubitului Andreei pentru clip. Acum sunt la fel de fericiți ca la începuturi, însă își împart bucuria cu cele două fetițe pe care le au împreună, Clara și Ella. 

 

Loading...
 
 

Citește și