Cine este ajutorul de bază al Andreei Bălan de când e mamă

8-9-vedete-foto-4-2-col.jpg

Aşa arată Andreea Bălan la o lună de la naştere. A dat rapid jos cele 11 kg acumulate
Fotografii:Mihai Ionescu/arhivă personală

Pe 9 octombrie a devenit mamă pentru prima oară, iar pe 5 noiembrie ţopăia deja, de mama-focului, la un concert în Braşov. Andreea Bălan e ca argintul viu şi are noroc că s-a refăcut repede după cezariană. Dar cel mai mare noroc îl are cu mama ei şi cu iubitul George Burcea, care fac cu rândul la schimbat de scutece.

Weekendul trecut, Andreea Bălan (32 de ani) s-a întors pe scenă mai slabă cu 11 kilograme, pe care „le-a topit” imediat după venirea pe lume a bebeluşei Maya Ella. Solista a cântat la o nuntă la Braşov, iar acela a fost doar începutul, căci weekend-ul acesta  are deja alte două concerte programate. Ofertele vin pe bandă rulantă, mai ales că spectatorilor le-a fost dor să o vadă pe Andreea la muncă, pe scenă, făcând show alături de dansatoarele ei şi de Petrişor Ruje. Şi, deşi se află încă în perioada de lăuzie, când corpul femeii se reface după naştere, Andreea nu lasă să se vadă pe scenă că ar avea vreun disconfort. 

De Revelion, Andreea va avea 7 concerte

8-9-vedete-foto-3-2-col.jpg

Pe 5 noiembrie, Andreea şi Petrişor îşi pregăteau rulota pentru concertul de la Braşov

Mai mult, jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) şi-a programat deja şi concertele din noaptea de Revelion, şapte la număr, toate pe Valea Prahovei. Unul dintre acestea va avea loc la un complex unde va mai cânta trupa Mandiga, dar şi alţi artişti, şi unde meniul costă 350 de lei de persoană. Ocupată atât cu spectacolele, repetiţiile, cât şi cu filmările pentru show-ul de la Antena 1, vedeta a apelat la cele mai dragi persoane, pentru a o ajuta cu micuţa Maya Ella. 

Actorul George Burcea (28 de ani), iubitul solistei, stă cu fetiţa atunci când nu are filmări. Iar atunci când are şi el treabă, în scenă intră bunicuţa de la Ploieşti, nimeni alta decât doamna Valeria, mama Andreei. 

8-9-vedete-foto-1-2-col.jpg

Doamna Valeria parchează Loganul în faţa vilei fiicei sale

Zilele trecute, femeia a fost surprinsă de fotoreporterii Click! chiar în momentul în care ajungea din provincie la vila Andreei, în Băneasa. A descins din Loganul roşu cu număr de Prahova, şi-a aranjat hainele, căciula, apoi a luat din maşină plasele pline cu bunătăţi, pe care i le-a adus fiicei. Doamna Valeria avea chei de la vilă, a descuiat şi a intrat liniştită, pentru a-şi lua în primire rolul de bunicuţă navetistă. 

8-9-vedete-foto-2-2col.jpg

Ţine cu grijă plasele, pline de bunătăţi de casă, pe care le-a pregătit pentru Andreea şi George

De altfel, solista a declarat în mai multe interviuri că mama va fi persoana de nădejde pentru ea şi micuţa Ella, la fel cum şi Săndel Bălan, tatăl vedetei, ne-a spus că va face şi el naveta de la Ploieşti, ori de câte ori fiica lui îi va solicita ajutorul.

8-9-vedete-foto-5-1-col.jpg

Te costă 350 de lei să o asculţi, de Revelion, pe Andreea Bălan
Loading...