Imagine emoţionantă cu fetiţele Andreei Bălan

andreea-balan-cu-fetita.jpg

andreea balan clara maria
Andreea Bălan a trecut print-o mare cumpănă la cea de-a doua naştere
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan a depăşit perioada critică prin care a trecut după stopul cardio-respirator suferit în timpul operaţiei de cezariană şi se bucură de cele două fetiţe. Artista s-a externat vineri (8 martie) şi se ocupă atât de micuţa Clara-Maria, cât şi de Ella-Maya. Cea din urmă şi-a primit foarte bine surioara pe care deja a început să o privească şi să se gândească la ea ca la un viitor partener de joacă.

Andreea Bălan a trecut pe lângă moarte, dar acum răsuflă uşurată când vede că este acasă şi are lângă ea două fetiţe superbe. Cântăreaţa a suferit un stop cardio-respirator din cauza emboliei amniotice, complicaţie pe care a suferit-o la scurt timp după ce medicii au adus-o pe lume pe Clara Maria. A stat inconştientă 20 de ore, timp în care medicii s-au luptat ca ea să trăiască. Trecând în revistă evenimentele ultimelor zile, cântăreaţa este recunoscătoare pentru şansa pe care a primit-o. 

fetite_andreea_balan.jpg

fetite andreea balan
Clara Maria şi Ella-Maya, fetiţele Andreei Bălan
Foto: arhivă personală

"Dintodeauna mi-am dorit 2 copii, iar faptul că sunt fete, mă face sa fiu foarte fericită. Amândouă sunt sănătoase, frumoase şi mă împlinesc! A meritat tot greul prin care am trecut ca mezina noastră Clara Maria să vină pe lume şi să fie sănaătoasă!", a notat Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram în dreptul unei imagini emoţionante cu cele două fetiţe ale ei.   

Când va reveni pe scenă Andreea Bălan 

Andreea Bălan a fost o graviduță extrem de activă în timpul celor două sarcini, având agenda plină de concerte. Chiar dacă la prima sa naștere vedeta s-a recuperat rapid și a putut urca la scurt timp pe scenă, se pare că de data aceasta situația se va desfășura diferit. După situația critică prin care a trecut în urma operației de cezariană prin care i-a dat naștere celei de-a doua fetițe ale ei, micuța Clara Maria, Andreea Bălan va avea nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se recupera complet în urma stopului cardio-respirator suferit."Aştept să mi se închidă operaţia şi să reîbcep să fac sport. probabil că în două luni voi putea să dansez, iar peste jumătate de ani să fac din nou prize cu Petrişor", povestea Andreea Bălan. 

 

 

 

 

Citeşte şi:

 

Primele poze cu Andreea Bălan de la externare. Cântăreaţa era să moară la naştere

Andreea Bălan și soțul ei au ales numele fetiței din burtică. Solista naște în două săptămâni

Loading...

Citește și

  • andreea balan spital

    Andreea Bălan s-a externat vineri (8 martie) după patru zile în care a luptat pentru viaţa ei, dar se pare că nici acasă nu are linişte. A explicat în detaliu ce i s-a întâmplat după embolia amniotică ce i-a provocat stop cardio-respirator, dar cârcotaşii i-au sărit în cap că a făcut recalmă unor produse pe Facebook şi i-au reproşat că povestea ei ar fi cusută cu aţă albă. Comentariile acide pe care le-a primit au făcut-o să reacţioneze.

  • Andreea Bălan a dezvăluit recent cum s-a desfășurat prima întâlnire dintre George Burcea, partenerul ei de viață, și micuța lor, Clara Maria. După ce a întâmpinat probleme în timpul nașterii prin cezariană și și-a sacrificat viața ca să aducă cea de-a doua fetiță a lor pe lume, cântăreața a ținut să-i mulțumească soțului ei pentru toată susținerea și a explicat cum a reacționat George când și-a cunoscut micuța pentru prima oară, fiind pus sub presiunea stării de sănătate din acel moment a iubitei lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1